Reklama
Brambory s ozdobnou zeleninou
Fotogalerie:

Brambory s ozdobnou zeleninou

Božena Kolářová

Pouště
Netradiční bramborové jednohubky tě nadchnou.
Božena Kolářová, Pouště

Ingredience

  • 4 ks brambory
  • 1 ks bílá ředkev
  • 10 ks kapusta růžičková
  • sůl a pepř podle chuti
  • 1 ks paprika červená
  • 1 hrst salát polníček

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

80 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a necháme vychladnout. Rozkrojíme na polovinu, osolíme a opepříme.
  2. Kapustičky uvaříme ve slané vodě. Ředkev a mrkev nakrájíme na kolečka a malým nožíkem tvarujeme květy. Naskládáme je na připravené brambory, ozdobíme červenou paprikou a salátem.

Pošli recept! - Speciál - Polévky a předkrmy (25.1.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Skořicové donuty

Skořicové donuty

Ivanna Vlášková, Praha
Zdravě a chutně /28.02.19
Bezlepkové vafle naslano

Bezlepkové vafle naslano

Celá rodina si na nich pochutná.

Martina Chovancová, Rokytnice

Zdravě a chutně /08.08.13
Banánové lívanečky

Banánové lívanečky

Podle receptu

Jitky Novákové z Lovosic

Zdravě a chutně /03.04.18
Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Jednoduchý ovesný koláček s jablíčky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce

Zdravě a chutně /20.01.18
Zapečené pórky

Zapečené pórky

Jíst dietně vůbec neznamená, že si nemůžeme pochutnat. Existuje přece tolik ...
Zdravě a chutně /13.03.13
Houstičky s tvarohem a bylinkami

Houstičky s tvarohem a bylinkami

Na jaře začínám zase řádit kolem zahrádky a po zimě mám plné ruce práce, abych se ...
Zdravě a chutně /29.09.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu