Reklama
Bezlepkový štrúdl
Fotogalerie:

Bezlepkový štrúdl

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je moc dobrý a hlavně vhodný pro celiaky.
Iveta Šedivá,
České Budějovice

Ingredience

  • 2 máslo pomazánkové
  • 3 kelímky od másla mouka bezlepková
  • 1 vejce
  • 5 jablka
  • hrst rozinky
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžíce cukr moučkový

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Máslo a mouku smícháme a dáme na hodinu odležet do lednice.
  2. Pak uválíme těsto‚ které potřeme rozšlehaným vejcem a poklademe nastrouhanými jablky. Přidáme hrozinky, posypeme skořicí
    a moučkovým cukrem.
  3. Zavineme a dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C.

    TIP: Ze stejného těsta můžeš připravit i trubičky.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí müsli

Domácí müsli

Je moc dobré a křupavé. Zdeňka Sedláková, Polička
Zdravě a chutně /04.08.11
Müsli snídaně s ovocem

Müsli snídaně s ovocem

Tato snídaně je především o tvé individuální chuti – variací je nespočet a fantazii...

Zdravě a chutně /21.09.16
Muffiny  se selským jogurtem

Muffiny  se selským jogurtem

Díky jogurtu jsou nejen zdravější, ale i vláčnější a mají jemnější chuť. 

...

Zdravě a chutně /10.11.16
Mrkvové  dia čtverečky

Mrkvové dia čtverečky

Máš v rodině cukrovkáře? Potěš ho zdravou dobrotou.
Hana Slatinská, Třebíč
...
Zdravě a chutně /11.04.11
Bezlepkový chleba

Bezlepkový chleba

Peču ho v domácí pekárně.
Iva Šímová, Čáslavice
Zdravě a chutně /24.05.11
Bezlepkový knedlík

Bezlepkový knedlík

Výborná příloha, navíc zcela bez lepku.
Iva Šímová,  Čáslavice
Zdravě a chutně /05.08.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
Jarní věnec s tvarohem

Jarní věnec s tvarohem

Podle receptu

Dominiky Hrubé z Bruntálu

Sladký život /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu