Reklama
Bezlepkový štrúdl
Fotogalerie:

Bezlepkový štrúdl

Redakce Pošli recept.cz
Redakce Pošli recept.cz
Praha
Je moc dobrý a hlavně vhodný pro celiaky.
Iveta Šedivá,
České Budějovice

Ingredience

  • 2 máslo pomazánkové
  • 3 kelímky od másla mouka bezlepková
  • 1 vejce
  • 5 jablka
  • hrst rozinky
  • 1 lžička skořice
  • 1 lžíce cukr moučkový

Doba přípravy

Počet porcí

15

Orientační cena

60 Kč

Postup přípravy

  1. Máslo a mouku smícháme a dáme na hodinu odležet do lednice.
  2. Pak uválíme těsto‚ které potřeme rozšlehaným vejcem a poklademe nastrouhanými jablky. Přidáme hrozinky, posypeme skořicí
    a moučkovým cukrem.
  3. Zavineme a dáme péct do vyhřáté trouby na 170 °C.

    TIP: Ze stejného těsta můžeš připravit i trubičky.

Pošli recept! 7/2010 (9.6.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuře na celeru

Kuře na celeru

Prostě chutný‚ lehký a zdravý oběd. Tereza Smrčková, Praha
Zdravě a chutně /17.12.10
Salát s řapíkatým celerem

Salát s řapíkatým celerem

Večeře, díky které nepřibereš ani deko.

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /06.03.14
Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Vypadá spíš jako malinová zmrzlina, ale chuťově s ní nemá nic společného.
Jan ...
Zdravě a chutně /22.03.10
Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Je lehoučká, člověk se nemusí děsit, kolika kaloriemi se nacpe. 
Dita ...
Zdravě a chutně /04.02.17
Vitaminová bomba

Vitaminová bomba

Dělávám si jej jako lehký oběd do práce.
Jitka Pavlíková, Strakonice
Zdravě a chutně /17.10.11
Brokolicové bábovičky

Brokolicové bábovičky

Moje děti brokolici nemilují a já jsem dlouho přemýšlela, jak je obelstít, aby mi ...
Zdravě a chutně /07.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu