Reklama
Bezlepkový oběd
Fotogalerie:

Bezlepkový oběd

Dana Urbánová

Letovice
Příprava není náročná a výsledek je skvělý.
Dana Urbánová, Letovice

Ingredience

  • 500 g kuřecí prsa
  • dle chuti bazalka
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • dle chuti grilovací koření
  • 150 g bezlepková šunka
  • 100 g tvrdý sýr
  • trocha solamyl
  • trocha rýžová mouka
  • dle potřeby olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

150 Kč

Postup přípravy

  1. Maso naklepeme‚ osolíme‚ okořeníme a poklademe dvěma plátky šunky a plátkem sýra. Pak ho přehneme a spojíme párátky.
  2. Takto připravené maso obalíme v solamylu a prudce opečeme na oleji z obou stran. Až se vytvoří zlatavá kůrčička‚ podlijeme vodou a dusíme půl hodiny. Když je maso měkké‚ vyndáme ho z pánve a výpek zaprášíme rýžovou moukou. Přidáme bazalku a necháme povařit. Okořeníme solí a pepřem. Podáváme s hranolky.

Pošli recept! 10/2011 (6.9.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Palačinkové roládky se špenátem a šunkou

Palačinkové roládky se špenátem a šunkou

Nazýváme je také pochoutka Pepka námořníka. Jedná se o krásné zpestření ...
Zdravě a chutně /20.12.10
Mrkvový salát

Mrkvový salát

Zdravé, dietní, rychlé a hlavně chutné.

Marie Šulová, Měřín

Zdravě a chutně /20.08.12
Salát s polníčkem a olivami

Salát s polníčkem a olivami

Marek Hanuš, Beroun

Zdravě a chutně /18.03.18
Kuře na celeru

Kuře na celeru

Prostě chutný‚ lehký a zdravý oběd.
Tereza Smrčková, Praha
Zdravě a chutně /17.12.10
Bramborový salát s řepou

Bramborový salát s řepou

Vypadá spíš jako malinová zmrzlina, ale chuťově s ní nemá nic společného.
Jan ...
Zdravě a chutně /22.03.10
Krůtí stehna na medu

Krůtí stehna na medu

Lahodná dietní pochoutka pro žhavé letní večery.
Martin Badjuic, Mladá Boleslav
...
Zdravě a chutně /09.11.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu