Reklama
Bezlepkový moučník
Fotogalerie:

Bezlepkový moučník

Klára Baxová

Praha
Je zdravý a chutný.
Klára Baxová, Praha

Ingredience

  • 2 dl olej
  • 1 máslo
  • 3/4 hrnku cukr krupice
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 tvaroh
  • 2 lžíce med
  • 4 pudinkový prášek-vanilkový
  • 3 hrnky maliny

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

90 Kč

Postup přípravy

  1. Z pudinků, vejce, prášku do pečiva, cukru a oleje vy­šleháme těsto, vlijeme ho do formy, poklademe malinami a upečeme.
  2. Na povrch vychladlého koláče natřeme tvarohovou pěnu, kterou připravíme tak, že rozmixujeme tvarohy, med, změklé máslo, poslední hrnek malin, a dáme na dvě hodiny do ledničky ztuhnout. Můžeme zdobit i pomocí cukrářského sáčku. Nakonec je možné přidat ještě snítky máty.

Pošli recept! 7/2008 (18.6.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kokosové řezy s banánem

Kokosové řezy s banánem

Rychlé, jednoduché, vhodné pro vegany. Hana Kupková, Ostrava
Zdravě a chutně /25.03.17
Müsli v perníku

Müsli v perníku

Takové zdravé mlsání k dobré kávičce. 
Jana Literáková, 
Frýdlant ...
Zdravě a chutně /30.01.11
Mrkvový salát

Mrkvový salát

Čerstvá jarní mrkvička je velká pochoutka. Když k ní přidáme další dobroty, jen...
Zdravě a chutně /14.11.08
Ledový salát s uzeným lososem

Ledový salát s uzeným lososem

Ryby se snažím jíst pravidelně.

Lucie Dolejší, Kroměříž

Zdravě a chutně /17.05.15
Rýžová polévka s brokolicí

Rýžová polévka s brokolicí

Zeleninové polévky mám nejraději. Protože polévka je u nás součástí oběda, ...
Zdravě a chutně /03.07.13
Rukolový salát s olivami

Rukolový salát s olivami

Petra Geletičová, Smidary

Zdravě a chutně /29.03.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu