Reklama
Bezlepkový koláč  s tvarohem
Fotogalerie:

Bezlepkový koláč s tvarohem

Iveta Šedivá

České Budějovice
Je rychle hotový a navíc moc dobrý.
Iveta Šedivá, České Budějovice

Ingredience

  • Těsto:
  • 2 lžíce kakao
  • 1/2 hrnku olej
  • 1 hrnek mléko
  • 1 hrnek cukr krupice
  • 2 vejce
  • 2 hrnky mouka bezlepková
  • 1 prášek do pečiva
  • Náplň:
  • 1 tvaroh
  • 3 lžičky cukr moučkový
  • 1 cukr vanilkový

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve vyšleháme vejce s cukrem‚ potom po částech přidáváme ostatní suroviny. Těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech.
  2. Náplň ušleháme v hladkou pěnu. Po lžičkách hmotu vkládáme do těsta.
  3. Pečeme zhruba 20–30 minut na 180 oC.

Pošli recept! - Speciál - Sladké recepty (19.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vitaminové bomby

Vitaminové bomby

Osvěžující pití, které tě nabije energií. Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /17.06.17
Broskvová tříšť

Broskvová tříšť

V horkých letních dnech se rádi osvěžíme ovocnými nápoji.
Katka Holečková, ...
Zdravě a chutně /16.11.09
Zeleninové lečo

Zeleninové lečo

Připrav si se mnou rychlou zdravou večeři.
Monika Píšová, Litoměřice
Zdravě a chutně /09.12.09
Polévka z červených paprik

Polévka z červených paprik

Eliška Novotná, Praha

Zdravě a chutně /14.09.19
Cizrnový kuskus

Cizrnový kuskus

Rychlé, jednoduché a hlavně velmi chutné.

Jana Stávková, Čejkovice

Zdravě a chutně /18.03.15
Pečené papriky s bulgurovou směsí

Pečené papriky s bulgurovou směsí

Místo mozzarelly můžeš použít chuťově výraznější sýr s modrou plísní.

...

Zdravě a chutně /03.09.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu