Reklama
Reklama
Banánové lívanečky
Fotogalerie:

Banánové lívanečky

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Podle receptu

Jitky Novákové z Lovosic

Ingredience

  • 2 banány
  • 4 vejce
  • 1/2 lžičky mleté skořice
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce oleje
  • 1 zakysaná smetana
  • 1 vanilkový cukr
  • na ozdobu maliny
  • na ozdobu máta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Banány rozmixujeme a promícháme s našlehanými vejci. Přidáme skořici a na rozpáleném másle s olejem smažíme malé lívanečky.

  2. Po usmažení je odložíme na papírovou utěrku, aby se vsákl přebytečný tuk, a ještě teplé je podáváme se zakysanou smetanou promíchanou s vanilkovým cukrem a ozdobené malinami a lístky čerstvé máty.

Pošli recept! - Speciál - Bezlepek (17.3.2017)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Omeleta se zeleninou

Omeleta se zeleninou

Přidej zeleninu podle své chuti a obliby. Romana Davídková, Plzeň
Zdravě a chutně /06.08.16
Polévka z naklíčené cizrny

Polévka z naklíčené cizrny

Dočetl jsem se, že naklíčená cizrna je mnohem lépe stravitelná. Má se nechat klíčit ...

Zdravě a chutně /16.10.16
Rychlý kuskusový salát

Rychlý kuskusový salát

Rychlá a lehká večeře.
Kateřina Bednářová, Třebíč
Zdravě a chutně /03.03.12
Kuřecí řízečky s cuketovou přílohou

Kuřecí řízečky s cuketovou přílohou

Kdo chce zhubnout, obejde se bez brambor.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /07.01.16
Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Ředkvičkovo-křenová pomazánka

Je lehoučká, člověk se nemusí děsit, kolika kaloriemi se nacpe. 
Dita ...
Zdravě a chutně /04.02.17
Brambory s ozdobnou zeleninou

Brambory s ozdobnou zeleninou

Netradiční bramborové jednohubky tě nadchnou.
Božena Kolářová, Pouště
Zdravě a chutně /09.07.12
 

Nejnovější

Perníkové kraslice

Perníkové kraslice

Yvonne Urbanová, Všetaty
Sladký život /24.03.19
Bramborové košíčky s vejci

Bramborové košíčky s vejci

Zvládne je každý začátečník

Podle receptu Pavlíny ...

Za pár korun /22.03.19
Zapečené špekáčky

Zapečené špekáčky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Škola vaření /22.03.19
Halušky se zelím a slaninou

Halušky se zelím a slaninou

Podle receptu

Heleny Dukátkové z Crhova

Škola vaření /22.03.19
Králík v anglickém kabátku

Králík v anglickém kabátku

Marika Hradečná, Andělská Hora

Všehochuť /22.03.19
Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Všehochuť /22.03.19
Marinované medailonky z divočáka

Marinované medailonky z divočáka

Lída Holubová, Pelhřimov

Všehochuť /22.03.19
Šunkové carpaccio

Šunkové carpaccio

Oblíbený italský předkrm

Podle receptu Moniky Holé z Chrudimi

Všehochuť /22.03.19
Kedlubnové misky

Kedlubnové misky

Podle receptu

Lucie Hrabánkové z Liberce

Za pár korun /21.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama