Reklama
Zelníky
Fotogalerie:

Zelníky

Štěpánka Hegrová
Štěpánka Hegrová
Bílina

Můj manžel je miluje, dělám je jen pro něj.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Ingredience

  • 2 sáčky kysané zelí
  • 1 větší syrová brambora
  • 1 vejce
  • dle chuti sůl
  • dle chuti kmín
  • cca 200-250 g hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kysané zelí scedíme a pokrájíme na menší kousky(nemusí být). Přidáme najemno nastrouhanou syrovou bramboru, vejce, sůl a kmín.
  2. Postupně zamícháváme mouku, aby vzniklo těsto hustotou podobné bramborákům. Dle potřeby můžeme zředit lákem ze zelí. Smažíme v oleji dozlatova.

  3. Kdo chce, může do těsta přidat uzeninu.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brokolicová omáčka

Brokolicová omáčka

Brokolice je zelenina, která se nikdy nepřejí. Marie Ospalíková, Kroměříž
Za pár korun /22.01.15
Čočka nakyselo

Čočka nakyselo

U nás doma je čočka skutečně velmi oblíbené jídlo. Dej si s námi.
Nikol ...
Za pár korun /11.03.10
Pórková polévka

Pórková polévka

Podávám ji s opečenou houstičkou.

Monika Hnízdová, Stará Paka

Za pár korun /19.03.15
Polévka z mletého masa

Polévka z mletého masa

Rychlá, levná a hlavně velice chutná.

Veronika Poláčková, Mýto

Za pár korun /05.01.17
Polévka z tomatového pyré s vločkami

Polévka z tomatového pyré s vločkami

Vyzkoušej ji – má zajímavou chuť.
Jana Drašnerová,
Světlá nad Sázavou
Za pár korun /28.02.10
Celerová polévka se zázvorem

Celerová polévka se zázvorem

Je vhodná i proti chřipce a nachlazení.

Hana Kupková, Ostrava

Za pár korun /16.10.14
 

Nejnovější

Vegetariánské fašírky

Vegetariánské fašírky

Lucia Borbélyová, Tvrdošovce, Slovensko
Zdravě a chutně /16.08.18
Zapékané brambory s celerem

Zapékané brambory s celerem

Podle receptu

Jindřišky Pošmurné z Havířova

Všehochuť /16.08.18
Tuňákové karbanátky

Tuňákové karbanátky

Výborné i jako svačinka


Podle receptu Yvony Sedláčkové z Písku

Všehochuť /16.08.18
Caprese z pečené řepy

Caprese z pečené řepy

Andrea Janáková, Polička

Všehochuť /16.08.18
Madlenky s perlou

Madlenky s perlou

Olga Pysarenko, Praha

Sladký život /16.08.18
Rumové kynuté koláče

Rumové kynuté koláče

Jitka Skálová, Rakovník

Sladký život /16.08.18
Brambory zapečené s mletým masem

Brambory zapečené s mletým masem

Vladimíra Wagnerová, Horní Jiřetín

Škola vaření /15.08.18
Bleskoví utopenci

Bleskoví utopenci

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Vaříme express /15.08.18
Rychlá omáčka s kuřetem

Rychlá omáčka s kuřetem

Milada Vavrošová, Ostrava

Vaříme express /15.08.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD_08_Rajcata_cukety_a_papriky

Rajčata, cukety

Velmi často se setkáváme s názorem, že zelenina patří do salátů nebo jako obloha či příloha k masu. Tak to ale opravdu nemusí být! Můžeme si z ní připravit vydatný hlavní chod, masem ji naopak jen doplnit, ale dokonce se z ní dá upéct i chutný dezert. Nevěříte? Jen čtěte dál, vyzkoušejte lákavé recepty od našich čtenářů a přesvědčte se sami.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama