Reklama
Zelníky
Fotogalerie:

Zelníky

Štěpánka Hegrová
Štěpánka Hegrová
Bílina

Můj manžel je miluje, dělám je jen pro něj.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Ingredience

  • 2 sáčky kysané zelí
  • 1 větší syrová brambora
  • 1 vejce
  • dle chuti sůl
  • dle chuti kmín
  • cca 200-250 g hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kysané zelí scedíme a pokrájíme na menší kousky(nemusí být). Přidáme najemno nastrouhanou syrovou bramboru, vejce, sůl a kmín.
  2. Postupně zamícháváme mouku, aby vzniklo těsto hustotou podobné bramborákům. Dle potřeby můžeme zředit lákem ze zelí. Smažíme v oleji dozlatova.

  3. Kdo chce, může do těsta přidat uzeninu.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kuřecí salát s ananasem

Kuřecí salát s ananasem

Když mi zbyde pečené nebo grilované kuře, připravím z něj vynikající salát.
Za pár korun /10.02.09
Trojúhelníčky s hlívou

Trojúhelníčky s hlívou

Hlíva je zdravější a chutnější než žampiony.

Jana Kokošková, Brno

Za pár korun /27.02.15
Párky v županu

Párky v županu

Snadný, rychlý a chutný oběd.

Denisa Brandová, Jaroměř

Za pár korun /15.05.12
Kmínové tyčinky

Kmínové tyčinky

Očekáváš návštěvu? Vyzkoušej tenhle recept. Je jednoduchý a výsledek tě překvapí. ...

Za pár korun /20.09.16
Houbové vrtule s brokolicí

Houbové vrtule s brokolicí

Velmi dobré jsou posypané nastrouhaným sýrem...

Iveta Zemková, Olšany

Za pár korun /17.08.15
Domácí langoše

Domácí langoše

Jaroslava Šrubařová, Bystřice pod Hostýnem

Za pár korun /18.02.20
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu