Lahodná vůně a skvělá chuť, zkus to!
Monika Zvěřinová, Zlín
Ingredience
- trocha oleje
- 1 cibule
- 2 pokrájená jablka
- cukr podle chuti
- trocha pepře
- špetka skořice
- trocha octa
- sůl podle potřeby
- trocha citronové šťávy
- 500 ml voda
- 1 červené zelí
- 1 lžíce mouka
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Na oleji osmažíme cibulku dozlatova, přidáme jablka a chvilku podusíme. Přidáme trochu cukru, pepře, skořice, octa, soli, citronovou šťávu a pak i vodu.
-
Vše chvilku povaříme. Poté přidáme nastrouhané zelí a pod pokličkou vaříme na mírném ohni.
-
Před podáváním zahustíme moukou a pečlivě mícháme, aby se nevytvořily cucky.