Reklama
Zeleninová omáčka s rýží
Fotogalerie:

Zeleninová omáčka s rýží

Veronika a Martin Kasíkovi
Veronika a Martin Kasíkovi
Praha 6

Zdravá, levná a chutná omáčka. Co víc si přát?

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Ingredience

  • 1 větší mrkev
  • 1 fenykl
  • 1/4 celer
  • 1 cibule
  • olivový olej
  • 1 hrst čerstvá bazalka
  • sůl
  • 1 hrnek rýže

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zeleninu nakrájíme na kousky. Na oleji necháme zezlátnout cibulku, poté přidáme ostatní zeleninu, zalijeme zlehka vodou a vaříme do změknutí. Potom rozmixujeme ponorným mixérem.
  2. Osolíme a přidáme hrst nasekané čerstvé bazalky. Podáváme s rýží.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rychlá pizza

Rychlá pizza

Do pizzerie nemůžeme chodit tak často, jak bychom chtěli, proto peču pizzu po svém. ...
Za pár korun /14.11.08
Dýňová polévka se zázvorem

Dýňová polévka se zázvorem

Podle receptu

Františka Horváta z Kladna

Za pár korun /29.10.19
Polévka z hlívy ústřičné

Polévka z hlívy ústřičné

Je to taková falešná dršťková, ale chuťově bych řekla, že je ještě mnohem lepší.
...
Za pár korun /18.05.11
Špekáčky na pivě

Špekáčky na pivě

Raději máme pikantní kečup, dodá jídlu šmrnc.

Libuše Vichrová, Deštná

Za pár korun /05.02.16
Pirožky

Pirožky

Podáváme je polité máslem nebo opečené na pánvi se sklenicí mléka.

Edita Ryšavá, ...

Za pár korun /05.06.15
Pečená jablka

Pečená jablka

Zdravá svačina. 

Lída Guková, Pacov 

Za pár korun /28.02.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu