Reklama
Zapečené toasty
Fotogalerie:

Zapečené toasty

Eva Keclíková

Písek
Syn tuto jednoduchou večeři zbožňuje.
Eva Keclíková, Písek

Ingredience

  • 100-150 g šunka
  • 100-150 g sýr tvrdý
  • 2-3 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 1 veka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Šunku nakrájíme na kostičky‚ sýr nastrouháme. Vejce rozšleháme, přidáme další suroviny a promícháme. Směs by neměla být moc řídká.
  2. Mažeme ji na krajíčky veky, které rozložíme na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v předehřáté troubě, dokud se sýr nerozpustí a veka nezezlátne.

Pošli recept! 8/2011 (4.7.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rohlíčky se slaninou

Rohlíčky se slaninou

Kynutá dobrota s vůní slaniny. Eva Kretzová, Oslavany
Za pár korun /09.01.13
Závitky na grilu

Závitky na grilu

Nemáš-li gril, opeč je na pánvi s trochou tuku.

Eva Jonášová, Jihlava

Za pár korun /29.08.15
Hrachovo-bramborová kaše

Hrachovo-bramborová kaše

Netradiční jídlo pro milovníky luštěnin.
Irena Slováčková, Ústí nad Labem
Za pár korun /01.08.11
Sýrové kuličky

Sýrové kuličky

Příprava není složitá, při smažení nevytečou.
Věra Kuboušková, České ...
Za pár korun /19.08.09
Palačinky s kokosovou náplní

Palačinky s kokosovou náplní

Palačinky nemusí být jen s marmeládou a ovocem.

Romana Rubášová, Klatovy

Za pár korun /21.07.17
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Můžeš je připravit i v celku jako sekanou.
Alena Hanáková, Katusice
Za pár korun /04.05.11
 

Nejnovější

Slané špenátové muffiny

Slané špenátové muffiny

Slávka Frančíková, Klatovy
Škola vaření /18.02.18
Voňavé těstoviny

Voňavé těstoviny

Jarmila Výskalová, Ostrava

Vaříme express /18.02.18
Prsíčka v omáčce ze žampionů

Prsíčka v omáčce ze žampionů

Dominika Legnerová, Česká Kamenice

Vaříme express /18.02.18
Krůtí stehno à la bažant

Krůtí stehno à la bažant

Nadivoko

Podle receptu Simony Vejvodové z Moravského Krumlova

Všehochuť /18.02.18
Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Vinná klobása v sýrovém těstíčku

Romana Rubášová, Klatovy

Všehochuť /18.02.18
Krůtí srdíčka na karí

Krůtí srdíčka na karí

Karel Kroupa, Praha

Škola vaření /17.02.18
Bramborové taštičky

Bramborové taštičky

Hana Šátralová, Praha

Škola vaření /17.02.18
Teplá pórková pomazánka

Teplá pórková pomazánka

Lída Holubová, Pelhřimov

Vaříme express /17.02.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Levné dobroty

Znáte rčení „za málo peněz hodně muziky“? Tato věta se pro mě po Vánocích stává kuchařskou mantrou. V lednu mi vždy připadá, že si moje fantazie vzala dovolenou a účet si fouká bolístky.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama