Reklama
Zapečené těstoviny s brokolicí
Fotogalerie:

Zapečené těstoviny s brokolicí

Daniela Donátová
Daniela Donátová
Praha 4
Rychlé a velmi oblíbené jídlo pro celou rodinu.
Daniela Donátová, Praha 4

Ingredience

  • 250 g těstoviny
  • 1 brokolice
  • 20 g uzené moravské
  • 200 g baby karotka
  • 3-4 lžíce mléko sušené
  • 1 paprika červená
  • 250 ml voda
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • 2 lžičky koření karí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Brokolici, baby karotku a uvařené těstoviny smíchame s nadrobno nakrajenými kousky uzeného. Směs osolíme, opepříme a dáme do zapékací mísy.

  2. Horní vrstvu posypeme nakrajenou červenou paprikou a poté zalijeme směsí vody a sušeného mléka s karí.

  3. Pečeme v rozehřáté troubě asi 20 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Špagety s brokolicovo-smetanovou omáčkou

Důkaz, že oběd či večeři lze připravit snadno a rychle. Pavlína Matějková, ...
Za pár korun /24.04.17
Rybí pomazánka

Rybí pomazánka

Připravuji ji, když mají přijít přátelé.
Hana Müllerová, Zlaté Hory
Za pár korun /03.02.10
Zapečená křídla a brambory

Zapečená křídla a brambory

Za pár korun velká dobrota.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /16.09.13
Jablková buchta z jogurtu

Jablková buchta z jogurtu

Před servírováním koláč posypeme skořicí a ozdobíme ...

Za pár korun /13.11.17
Čertovská jatýrka

Čertovská jatýrka

Tento recept je dobrý, nenáročný na přípravu a všichni kdo mají rádi játru si ...

Za pár korun /12.03.13
Polévka z červené čočky a rajčat

Polévka z červené čočky a rajčat

Na tuhle polévku se vždycky všichni těší, přitom je úplně jednoduchá.

Vratislav ...

Za pár korun /04.01.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu