Reklama
Reklama
Zapečená křídla a brambory
Fotogalerie:

Zapečená křídla a brambory

Jana Remková

Orlová

Za pár korun velká dobrota.

Jana Remková, Orlová

Ingredience

  • 4 kuřecí křídla
  • 4 menší brambory
  • trocha oleje
  • sůl podle potřeby
  • 100 g tvrdý sýr
  • 1 smetana 30% nebo Rama Cremefine
  • špetka kmínu

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Brambory očistíme a nakrájíme na kolečka. Vložíme do pekáčku vymazaného olejem, osolíme a dáme do trouby péct. Mezitím si najemno nastrouháme sýr a spojíme jej se smetanou. Po 30 minutách pečení potřeme brambory polovinou této směsi a dopečeme.

  2. Podobně upečeme i křídla. Asi 10 minut před koncem pečení je potřeme zbytkem smetanové směsi a posypeme kmínem. Podáváme se salátem.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Čertovská jatýrka

Čertovská jatýrka

Tento recept je dobrý, nenáročný na přípravu a všichni kdo mají rádi játru si ...
Za pár korun /12.03.13
Pórkové karbanátky

Pórkové karbanátky

Jsou dobré i studené, jen tak na zakousnutí.

Marie Ospalíková, Kroměříž

Za pár korun /30.03.14
Meruňkový nákyp

Meruňkový nákyp

Dětem chutná jako svačinka i večeře.
Zuzana Burianová, Praha
Za pár korun /19.11.10
Pomazánka à la humr

Pomazánka à la humr

Pošmákni si, je dobrá a zdravá.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /28.06.13
Šnečci k vínu

Šnečci k vínu

Velice jednoduchá a chutná laskomina.
Leona Blatná, Rosice
Za pár korun /19.02.12
Těstovinová směs

Těstovinová směs

Zdravější varianta instantních těstovinových jídel.
Za pár korun /26.02.12
 

Nejnovější

Makový závin

Makový závin

Podle receptu Ilony Vrtilové z České Lípy
Sladký život /09.03.19
Minibábovičky s ovocem

Minibábovičky s ovocem

Lucie Šrámková, Praha

Sladký život /06.03.19
Polévka s nudlemi

Polévka s nudlemi

Marta Dušná, Karlovy Vary

Škola vaření /05.03.19
Hovězí plátky na houbách

Hovězí plátky na houbách

Zdeňka Blažková, Vsetín

Škola vaření /05.03.19
Ryba s čočkovým salátem

Ryba s čočkovým salátem

Podle receptu

Evy Dostálkové z Humpolce

Zdravě a chutně /05.03.19
Klasický tatarák

Klasický tatarák

Petra Kračmářová, Kladno

Všehochuť /05.03.19
Cikánská roláda

Cikánská roláda

Tomáš Mika, Brno

Všehochuť /05.03.19
Chilli guláš

Chilli guláš

Podle receptu

Jitky Pletkové z Náchoda

Všehochuť /05.03.19
Panenka na zeleném pepři

Panenka na zeleném pepři

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /04.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama