Reklama
Reklama
Zamilovaná vejce
Fotogalerie:

Zamilovaná vejce

Ladislava Klemsová
Ladislava Klemsová
Chomutov
Připrav tento rychlý a jednoduchý předkrm svému miláčkovi, určitě mu tím uděláš velkou radost!
Ladislava Klemsová, Chomutov

Ingredience

  • 4 párky
  • 4 vejce
  • dle chuti sůl a pepř
  • dle potřeby olej
  • jako příloha chléb

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Párky rozkrojíme téměř ke špičce a uděláme z nich pomyslná srdíčka. Na koncích je spíchneme párátkem, aby se udržel tvar.
  2. Pak dáme dáme na rozehřátou pánev, přitlačíme je a do vzniklého otvoru - srdíčka vklepneme opatrně vejce. Za pár minut jsou zamilovaná vejce hotová. Podáváme je s chlebem a můžeme je dozdobit kečupem nebo zeleninou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Roklosmes

Roklosmes

 Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři. Milan Machurka, Praha
Za pár korun /28.02.12
Provensálský chléb

Provensálský chléb

Trochu pracnější příprava kynutého těsta se ti odmění skvělou chutí a vůní ...
Za pár korun /11.06.13
Bramborový krém s cibulí

Bramborový krém s cibulí

Jednoduchá, rychlá příprava a všem chutná.

Markéta Musilová, Koryčany

Za pár korun /22.09.16
Zelný salát

Zelný salát

Má sladkokyselou chuť, rády ho baští i děti.

Irena Ivanová, Ostrava

Za pár korun /12.12.12
Kapustové karbanátky

Kapustové karbanátky

Hodí se k obědu i jako chuťovka ke svačině.
Lenka Vyčítalová, Lomnice
Za pár korun /19.11.10
Bramborový salát s fazolkami

Bramborový salát s fazolkami

Dělám jej ke smaženému kapru.

Věra Nosková, Pelhřimov

Za pár korun /02.08.14
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama