Reklama
Výborná kukuřice
Fotogalerie:

Výborná kukuřice

Anna Veselá
Anna Veselá
Vysočina

Vhodná k masu nebo jen tak na osvěžení.

Anna Veselá, Žďár nad Sázavou

Ingredience

  • 1 miska jedlá kukuřice
  • 1/2 l voda
  • 150 ml ocet
  • 20 g sůl
  • 50 g cukr
  • 2 kuličky nové koření
  • 2 kuličky pepř
  • 1 bobkový list
  • trochu hořčičné semínko

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Z vody, cukru, soli a koření si uvaříme nálev. Mezitím než vychladne si očistíme malé klasy kukuřice a naskládáme je do sklenic jako okurky.
  2. Zalijeme nálevem a sterilujeme. Pokud máte svůj oblíbený nálev, klidně ho použijte místo mého. 
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kokosové muffiny s vůní citronu

Kokosové muffiny s vůní citronu

Hodí se jako pohoštění nebo jako méně obvyklá, ale o to zajímavější snídaně. ...
Za pár korun /07.09.16
Nivové tyčinky

Nivové tyčinky

Sýrové tyčinky jsou výborné k vínu.
Za pár korun /06.01.12
Vejce Benedict

Vejce Benedict

Tuto specialitu připravujeme během praxe ve čtyřhvězdičkovém hotelu.
Za pár korun /16.02.12
Smažené chlebové placky

Smažené chlebové placky

Dobrota vykouzlená ze zbylého chleba.

Kateřina Kubíčková, Olomouc

Za pár korun /27.04.16
Rychlé pletýnky

Rychlé pletýnky

Výhodou je, že se nemusí nechat kynout.

Jana Tomášková, Praha

Za pár korun /25.10.13
Rýžový kuba s houbami

Rýžový kuba s houbami

Chutná nám víc než ten klasický s kroupami.

Jana Šímová, Mariánské Lázně

Za pár korun /27.11.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu