Reklama
Reklama
Vločkové karbanátky
Fotogalerie:

Vločkové karbanátky

Michaela Vyhnalová

Krupka
Pochutnáš si na nich, přestože neobsahují žádné maso.
Michaela Vyhnalová, Krupka

Ingredience

  • 250 g vločky ovesné
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 500 g mrkev
  • 2 stroužky česnek
  • sůl, pepř a majoránka dle potřeby
  • olej na smažení
  • 200 g sýr tvrdý
  • strouhanka dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vločky na hodinu namočíme. Mezitím nastrouháme mrkev a sýr. Smícháme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a okořeníme podle chuti. Je-li potřeba, zahustíme strouhankou.
  2. Z připravené směsi tvoříme malé placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Máme je nejraději s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Dobré jsou i studené.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka s krabími tyčinkami

Polévka s krabími tyčinkami

Neboj se vyzkoušet tuto netradiční pochoutku. U nás ji musím dělat alespoň jednou ...
Za pár korun /12.02.14
Těstoviny se šunkou a zeleninou

Těstoviny se šunkou a zeleninou

Ingredience můžeš zaměňovat podle chuti.

Jitka Pokorná, Jihlava

Za pár korun /01.10.16
Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí.

Jana Remková, Orlová-Lutyně

Za pár korun /24.04.17
Kuřecí křídla v pikantní medové omáčce

Kuřecí křídla v pikantní medové omáčce

Tuto pochoutku je výborné zapít pivem.

Gabriela Zettlová, Jindřichův Hradec

Za pár korun /29.08.14
Pivní pečivo

Pivní pečivo

 Jako chuťovka k vínu je ideální.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /07.02.12
Zapečená křídla a brambory

Zapečená křídla a brambory

Za pár korun velká dobrota.

Jana Remková, Orlová

Za pár korun /16.09.13
 

Nejnovější

Vajíčkovo-zeleninový salát

Vajíčkovo-zeleninový salát

Šárka Plchová, Újezd u Brna
Zdravě a chutně /26.03.19
Salátek s vejcem

Salátek s vejcem

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Salát z naklíčené čočky

Salát z naklíčené čočky

Dalibor Marounek, Roudnice nad Labem

Zdravě a chutně /26.03.19
Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Bulgur s kedlubnou a fenyklem

Podle receptu

Jiřiny Vodičkové z Říčan

Zdravě a chutně /26.03.19
Plněné telecí měšce

Plněné telecí měšce

Náplň můžeš měnit

Podle receptu Julie Sovové z Krnova

Všehochuť /26.03.19
Žloutkové řezy

Žloutkové řezy

Oblíbí si je všichni

Podle receptu Lídy Charvátové z Lipenců

Sladký život /26.03.19
Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu

Adély Přibylové z Příbrami

Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama