Reklama
Vločkové karbanátky
Fotogalerie:

Vločkové karbanátky

Michaela Vyhnalová

Krupka
Pochutnáš si na nich, přestože neobsahují žádné maso.
Michaela Vyhnalová, Krupka

Ingredience

  • 250 g vločky ovesné
  • 1 vejce
  • 1 cibule
  • 500 g mrkev
  • 2 stroužky česnek
  • sůl, pepř a majoránka dle potřeby
  • olej na smažení
  • 200 g sýr tvrdý
  • strouhanka dle potřeby

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vločky na hodinu namočíme. Mezitím nastrouháme mrkev a sýr. Smícháme, přidáme vejce, pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a okořeníme podle chuti. Je-li potřeba, zahustíme strouhankou.
  2. Z připravené směsi tvoříme malé placičky, které smažíme na rozpáleném oleji. Máme je nejraději s bramborovou kaší a zeleninovým salátem. Dobré jsou i studené.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Obalované špízy

Obalované špízy

Naše rodina má ráda kuřecí maso a sýry a v těchto špízech obojí ...
Za pár korun /22.07.16
Cuketová čína

Cuketová čína

Moje kolegyně má muže, který je nadšený zahrádkář. V období cuket je chudinka opravdu...
Za pár korun /09.11.08
Syrečkové  bramboráky

Syrečkové bramboráky

Já kmín nemusím, ale ty si ho do bramboráku určitě přidej. 

Ludmila ...

Za pár korun /17.10.16
Selská omeleta

Selská omeleta

Rychlá, levná a velmi chutná večeře.

Zuzana Kuzníková, Orlová - Lutyně 

Za pár korun /21.08.12
Česnekové noky

Česnekové noky

Z brambor se dá čarovat! I když noky nemá někdo příliš rád, na tomto ...
Za pár korun /16.06.12
Kukuřičná polévka

Kukuřičná polévka

Podáváme s opečenými toasty.

Olga Pysarenko, Praha

Za pár korun /18.04.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu