Reklama
Vajíčková pomazánka se zeleninou
Fotogalerie:

Vajíčková pomazánka se zeleninou

Veronika Poláčková
Veronika Poláčková
Mýto
Trochu jiná varianta vajíčkové pomazánky.

Ingredience

  • 4 vařená vejce
  • 100 g pomazánkové máslo
  • 300 g sýr Cottage
  • 1 velká mrkev
  • 5 cm pórek
  • dle chuti sůl
  • dle chuti mletý barevný pepř
  • 1 lžíce worcesterská omáčka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Pomazánkové máslo smícháme v míse se sýrem, najemno nastrouhanou mrkví a na kolečka nakrájeným pórkem. Směs osolíme, opepříme a ochutíme worcesterskou omáčkou.

  2. Vejce oloupeme, nasekáme nadrobno a vmícháme do připravené směsi. Pomazánku podáváme nejlépe s rohlíkem nebo bagetou.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Nivové tyčinky

Nivové tyčinky

Sýrové tyčinky jsou výborné k vínu.
Za pár korun /06.01.12
Bramboračka od maminky

Bramboračka od maminky

Nejlepší bramboračka ze všech bramborových polévek.
Miroslava Miksová, Poděbrady
Za pár korun /29.03.10
Sýrová omáčka s liškami

Sýrová omáčka s liškami

Jemnou chuť lišek ocení všichni gurmáni.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /29.01.14
Jahodovo-jablečný kompot

Jahodovo-jablečný kompot

Jahody patří k mému nejoblíbenějšímu ovoci, a proto jsem moc ráda, když po ...
Za pár korun /12.12.08
Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Tato příloha je velmi jednoduchá, levná a hlavně skvěle chutná.

Eva Juráčková, ...

Za pár korun /01.10.14
Barevný salát z paprik

Barevný salát z paprik

Výborná příloha ke grilovanému masu.

Anna Šušláková, Most

Za pár korun /28.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu