Reklama
Těstoviny se zeleninou
Fotogalerie:

Těstoviny se zeleninou

Lenka Niezgodová

Ostrava
Rychlá večeře snadná i pro začátečníka.
Lenka Niezgodová,Ostrava

Ingredience

  • 1 balení těstoviny
  • 1 sáček zelí kysané
  • 70 g salám
  • paprika pálivá
  • 1 cibule
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny v mírně osolené vodě podle návodu na sáčku.
  2. Pokrájíme cibuli a salám na malé kostičky a orestujeme je spolu na troše oleje.
  3. Přidáme zelí‚ mletou papriku a nakonec vmícháme uvařené těstoviny. Ihned tep­lé podáváme. Jídlo lze připravit i s vej­cem či tvrdým strouhaným sýrem.

    TIP:
    Místo kysaného zelí může­me použít nakrouhané syrové zelí.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z dýně hokkaido

Polévka z dýně hokkaido

Irena Drdlíková, Most
Za pár korun /20.09.19
Ovocný ledový punč

Ovocný ledový punč

Nejen dobré jídlo je důležitou součástí povedené oslavy, ale základem je ...
Za pár korun /16.12.10
Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Květákové růžičky se slaninou a špenátem

Tato příloha je velmi jednoduchá, levná a hlavně skvěle chutná.

Eva Juráčková, ...

Za pár korun /01.10.14
Pikantní česneková dýně z trouby

Pikantní česneková dýně z trouby

Lehký sezonní oběd.

Kristýna Boháčová, Lipník nad Bečvou

Za pár korun /07.04.16
Plameny

Plameny

Záleží na každém, jak moc pálivé to bude chtít.

Veronika Marková, Český ...

Za pár korun /18.09.13
Polévka z tomatového pyré s vločkami

Polévka z tomatového pyré s vločkami

Vyzkoušej ji – má zajímavou chuť.
Jana Drašnerová,
Světlá nad Sázavou
Za pár korun /28.02.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu