Reklama
Těstoviny se zeleninou
Fotogalerie:

Těstoviny se zeleninou

Lenka Niezgodová

Ostrava
Rychlá večeře snadná i pro začátečníka.
Lenka Niezgodová,Ostrava

Ingredience

  • 1 balení těstoviny
  • 1 sáček zelí kysané
  • 70 g salám
  • paprika pálivá
  • 1 cibule
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Uvaříme těstoviny v mírně osolené vodě podle návodu na sáčku.
  2. Pokrájíme cibuli a salám na malé kostičky a orestujeme je spolu na troše oleje.
  3. Přidáme zelí‚ mletou papriku a nakonec vmícháme uvařené těstoviny. Ihned tep­lé podáváme. Jídlo lze připravit i s vej­cem či tvrdým strouhaným sýrem.

    TIP:
    Místo kysaného zelí může­me použít nakrouhané syrové zelí.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

V této podobě mi makrela chutná nejvíc. Kateřina Tichánková, Pardubice
Za pár korun /04.09.17
Vdolky s anglickou slaninou

Vdolky s anglickou slaninou

Alena Štrougalová, Neštěmice

Za pár korun /21.11.18
Zeleninové pomazánky z mrkve a celeru

Zeleninové pomazánky z mrkve a celeru

Rychlé, levné a hlavně zdravé pomazánky.
Miloslava Landová, Hradec Králové
Za pár korun /15.12.10
Bylinkový chleba

Bylinkový chleba

Vlastnoručně upečený chleba vám bude chutnat vždycky lépe než kupovaný.
Lenka ...
Za pár korun /10.09.10
Hrachová kaše trochu jinak

Hrachová kaše trochu jinak

Kaši podáváme s volským okem.

Erika Uchytilová, Praha

Za pár korun /28.02.12
Cibule plněná čočkou

Cibule plněná čočkou

Zbyla-li Vám čočka, v cibuli se dočká.

Hana Bílá, České Budějovice

Za pár korun /13.05.12
 

Nejnovější

Pistáciová srdíčka

Pistáciová srdíčka

Z lásky k našim blízkým Podle receptu Sylvie Hoškové z Mladé ...
Sladký život /22.11.19
Plněný adventní věnec

Plněný adventní věnec

Jiřina Vurbsová, Kadaň

Všehochuť /21.11.19
Likér z ledových kaštanů

Likér z ledových kaštanů

Aneta Bartušková, Luka nad Jihlavou

Všehochuť /20.11.19
Tvarohová štóla

Tvarohová štóla

Podle receptu

Věry Veselé z Havířova

Sladký život /20.11.19
Bílkové vánoční bábovičky

Bílkové vánoční bábovičky

Když zavoní purpura

Podle receptu Jany Hůlkové z Tábora

Sladký život /18.11.19
Dýňový závin s kokosem

Dýňový závin s kokosem

Lehký a krásně křehký

Tereza Mrowiecová, Karviná

Sladký život /02.11.19
Ořechové tartaletky

Ořechové tartaletky

Romana Rubášová, Klatovy

Sladký život /02.11.19
Jablkový koláč s mákem

Jablkový koláč s mákem

Božena Kolářová, Pouště

Sladký život /02.11.19
Rozinková bábovka

Rozinková bábovka

Vladimír Bruna, Praha

Škola vaření /01.11.19
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Nejlepší polévky

Polévka je vlastně takový milý začátek, příslib všeho dobrého a lahodného, co nás teprve čeká. Měla by naladit chuťové pohárky, připravit žaludek na další teplé jídlo a vůbec pomoct nám trochu se zklidnit a uvolnit. Doufáme, že vám náš polévkový speciál přinese hodně nových nápadů, které zpestří váš jídelníček a třeba se stanou i oblíbenou rodinnou pochoutkou.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Také máte někdy chuť si uvařit čaj, usadit se do křesla, jen tak odpočívat a vzpomínat na dětství? Prázdniny u babičky, vůně, která se line z kuchyně... To byla slast! Připomeň si s naším speciálem toto nádherné období a uvař si něco dobrého. Třeba objevíš právě ten recept, na který už roky vzpomínáš a jehož chuť tě hned po prvním soustu pohladí po duši.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama