Reklama
Těstoviny se špenátem a nivou
Fotogalerie:

Těstoviny se špenátem a nivou

Eva Auerová
Eva Auerová
Loděnice

Rychlý a chutný recept, lze podávat i zastudena.

Eva Aeurová, Loděnice

Ingredience

  • 500 g těstoviny panzani
  • 250 g špenát domácí, může být i mražený
  • 1 malá cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 125 ml smetana 12%
  • sůl dle chuti
  • 50 g niva
  • 100 g eidam na postrouhání

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nejprve si dáme vařit vodu na těstoviny. Poté opražíme cibulku s lisovaným česnekem, přidáme špenát a necháme povařit. Přidáme smetanu a osolíme. Nakonec nastrouháme nivu a necháme 2 minuty povařit.
  2. Těstoviny smícháme se vzniklou omáčkou, promícháme a podáváme postrouhané eidamem.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory na grilu

Brambory na grilu

Skvělá příloha ke grilovaným masům. Veronika Poláčková, Mýto
Za pár korun /28.08.15
Tvarohová pomazánka se salámem

Tvarohová pomazánka se salámem

S tvarohem je určitě kapku zdravější.

Vlasta Valachová, Borovany

Za pár korun /29.01.13
Fazolové lusky na smetaně

Fazolové lusky na smetaně

Je to dietní, chutné, levné a rychlé jídlo, které zvládne připravit každý.

Pavlína ...

Za pár korun /05.10.12
Lupínkový koláč

Lupínkový koláč

Je dobrý jak teplý, tak i studený.

Veronika Marková, Český Těšín

Za pár korun /23.02.14
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť.

Michaela Čejčíková, Rychvald

Za pár korun /04.11.13
Zelné placky

Zelné placky

Se sklenicí piva nemají chybu.

Romana Cílková, Pardubice

Za pár korun /07.02.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu