Reklama
Těstovinová směs
Fotogalerie:

Těstovinová směs

Aneta Vavrová
Aneta Vavrová
Hradec Králové
Zdravější varianta instantních těstovinových jídel.

Ingredience

  • 500 g těstoviny (vrtule)
  • 4 bílá paprika
  • 1 plechovka sterilované žampiony
  • 3-4 vejce
  • asi 50 ml mléko
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 lžička olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Papriku a žampiony nakrájíme na malé kousky a zprudka opečeme v pánvi na rozpáleném oleji doměkka. Směs osolíme a opepříme.
  2. krok2 Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Uvařené je scedíme a vmícháme k paprikám a žampionům. Poté společně opékáme ještě asi 5 minut.
  3. Nakonec přilijeme vejce rozšlehaná  s mlékem a mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou. Těstovinovou směs podáváme  ozdobenou zeleninou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory se žampiony

Brambory se žampiony

Můžeš servírovat buď jako samostatný hlavní chod, nebo jako přílohu, například ...
Za pár korun /03.02.11
Rychlá pizza

Rychlá pizza

Do pizzerie nemůžeme chodit tak často, jak bychom chtěli, proto peču pizzu po svém.
...
Za pár korun /14.11.08
Úhrabky

Úhrabky

Je to naše oblíbená krajová specialita.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Za pár korun /22.01.09
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Naše nejoblíbenější polévka

Dagmar Mikkolášková, Kladno

Za pár korun /13.07.14
Řepinky

Řepinky

Chutná a především zdravá večeře.

Michal Machurka, Praha

Za pár korun /25.03.14
Koblížky z majonézy

Koblížky z majonézy

Recept mám od babičky, děti je milují.

Lenka Maryášová, Slavičín

Za pár korun /13.12.12
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu