Reklama
Reklama
Těstovinová směs
Fotogalerie:

Těstovinová směs

Aneta Vavrová
Aneta Vavrová
Hradec Králové
Zdravější varianta instantních těstovinových jídel.

Ingredience

  • 500 g těstoviny (vrtule)
  • 4 bílá paprika
  • 1 plechovka sterilované žampiony
  • 3-4 vejce
  • asi 50 ml mléko
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 lžička olej

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1 Papriku a žampiony nakrájíme na malé kousky a zprudka opečeme v pánvi na rozpáleném oleji doměkka. Směs osolíme a opepříme.
  2. krok2 Těstoviny uvaříme v osolené vroucí vodě podle návodu na obalu na skus. Uvařené je scedíme a vmícháme k paprikám a žampionům. Poté společně opékáme ještě asi 5 minut.
  3. Nakonec přilijeme vejce rozšlehaná  s mlékem a mícháme tak dlouho, dokud vejce neztuhnou. Těstovinovou směs podáváme  ozdobenou zeleninou.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Orlovský grenadýr

Orlovský grenadýr

Naši místní specialitu každý moc chválí. Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /24.04.17
Masový koláč s cibulkou

Masový koláč s cibulkou

Je to ideální recept na využití různých zbytků.

Barbora Vávrová, Břestek

Za pár korun /23.07.14
Nudle s tvarohem

Nudle s tvarohem

Nechce se ti trávit hodiny u sporáku? Vyzkoušej tohle jídlo‚ je rychlé ...
Za pár korun /03.02.11
Zbytková pomazánka

Zbytková pomazánka

Udělej k obědu víc pečeně a zbytek využij na večerní pohoštění.
...
Za pár korun /07.10.11
Pikantní česneková dýně z trouby

Pikantní česneková dýně z trouby

Lehký sezonní oběd.

Kristýna Boháčová, Lipník nad Bečvou

Za pár korun /07.04.16
Pikantní salát

Pikantní salát

Je vynikající, používám ho jako přílohu k masu.

Anna Opavská, Skotnice

Za pár korun /08.08.16
 

Nejnovější

Pomazánka z pečené mrkve

Pomazánka z pečené mrkve

Podle receptu Adély Přibylové z Příbrami
Za pár korun /25.03.19
Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Krůtí rolka s vaječnou míchanicí

Podle receptu

Sylvie Protivanské z Prahy

Škola vaření /25.03.19
Jarní polévka

Jarní polévka

Vladimír Bruna, Praha

Vaříme express /25.03.19
Kuřátko s nádivkou

Kuřátko s nádivkou

Ladislav Vesecký, Zlaté Hory

Všehochuť /25.03.19
Královská kuřecí roláda

Královská kuřecí roláda

Lucie Zubatá, Vnorovy

Všehochuť /25.03.19
Králičí stehýnka v kabátku

Králičí stehýnka v kabátku

Jana Hronková, Praha

Všehochuť /25.03.19
Hovězí kostky s vejci

Hovězí kostky s vejci

Martina Antalová, Odolena Voda

Všehochuť /25.03.19
Mrkvovo-sýrové placičky

Mrkvovo-sýrové placičky

Petra Ličková, Zlín

Za pár korun /24.03.19
Tvarohový beránek

Tvarohový beránek

Blanka Jirásková, Tachov

Škola vaření /24.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama