Reklama
Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem
Fotogalerie:

Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem

Anna Šušláková
Anna Šušláková
Most

Mám na zahrádce dost mangoldu, tak ho přidávám kam se dá. V bramborách skvěle vynikne.

Anna Šušláková, Most

Ingredience

  • 500 g brambory
  • 150 g anglická slanina
  • 8 ks velké mangoldové listy
  • 4 stroužky česnek
  • podle potřeby sůl
  • 1 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Oluopané brambory nakrájíme na kostky a v osolené vodě uvaříme. Slaninu nakrájíme na kostky a necháme v pánvi vyškvařit, přidáme 1 lžičku olivového oleje.

  2. Mangoldové listy natrháme a přidáme do pánve. Necháme spařit a přidáme česnek. Brambory rozšťoucháme, přidáme směs y mangoldu a slaniny, promícháme a podáváme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vajíčkový salát se sýrem

Vajíčkový salát se sýrem

Pro obměnu můžeš do salátu vmíchat lžíci gurmánské hořčice. Veronika ...
Za pár korun /12.11.12
Šátečky s povidly

Šátečky s povidly

Nekazí se ani v horku, dlouho vydrží vláčné.

Radim Blažek, Vsetín

Za pár korun /03.08.12
Pochoutková pomazánka

Pochoutková pomazánka

Zatím ji všichni naši hosté velmi chválili.
Irena Hofreiterová, Praha
Za pár korun /13.11.09
Těstoviny se sýrovou karí omáčkou

Těstoviny se sýrovou karí omáčkou

Zdravé, chutné a levné. Určitě je vyzkoušej!

Žaneta Zemanová, Jablunkov

Za pár korun /25.04.14
Rizoto co dům dal

Rizoto co dům dal

Ze surovin, které jsou zrovna po ruce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /26.04.17
Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Jednoduchá příprava a výborná večeře pro celou rodinu.

Pavlína Lupačová, Třešť

Za pár korun /27.04.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu