Reklama
Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem
Fotogalerie:

Šťouchané brambory se slaninou a mamgoldem

Anna Šušláková
Anna Šušláková
Most

Mám na zahrádce dost mangoldu, tak ho přidávám kam se dá. V bramborách skvěle vynikne.

Anna Šušláková, Most

Ingredience

  • 500 g brambory
  • 150 g anglická slanina
  • 8 ks velké mangoldové listy
  • 4 stroužky česnek
  • podle potřeby sůl
  • 1 lžíce olivový olej

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Oluopané brambory nakrájíme na kostky a v osolené vodě uvaříme. Slaninu nakrájíme na kostky a necháme v pánvi vyškvařit, přidáme 1 lžičku olivového oleje.

  2. Mangoldové listy natrháme a přidáme do pánve. Necháme spařit a přidáme česnek. Brambory rozšťoucháme, přidáme směs y mangoldu a slaniny, promícháme a podáváme.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové roládky

Sýrové roládky

Výborná chuťovka k vínečku. Michaela Čejčíková, Rychvald
Za pár korun /12.03.17
Těstoviny se šunkou a zeleninou

Těstoviny se šunkou a zeleninou

Ingredience můžeš zaměňovat podle chuti.

Jitka Pokorná, Jihlava

Za pár korun /01.10.16
Trojúhelníčky s hlívou

Trojúhelníčky s hlívou

Hlíva je zdravější a chutnější než žampiony.

Jana Kokošková, Brno

Za pár korun /27.02.15
Bramborák s moravským zelím

Bramborák s moravským zelím

Klasika, která nikdy nezevšední.

Vlasta Rýdlová, Jablonec

Za pár korun /27.04.16
Petřin fazolový guláš

Petřin fazolový guláš

U nás doma ho máme všichni moc rádi.

Petra Raszková, Smilovice u Třince

Za pár korun /07.09.15
Okurkové jednohubky

Okurkové jednohubky

Rádi si večer u televize na něčem dobrém pochutnáváme. Připravuji lehké ...
Za pár korun /17.02.10
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama