Reklama
Špekáčkové špízy
Fotogalerie:

Špekáčkové špízy

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Hodí se k nim hořčice a kečup.

Lucie Novotná, Most

Ingredience

  • 3 špekáčky
  • 200 g šunkového salámu v celku
  • 1 větší pálivá klobása
  • 2 barevné papriky
  • 2 cibule

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Špekáčky i salám nakrájíme na kousky. Klobásu podélně přepůlíme a nakrájíme na špalíky. 

  2. 2. Cibuli nakrájíme na čtvrtky a rozebereme na lupeny. Omyté papriky zbavené semínek nakrájíme na kousky. Vše střídavě napícháme na špízy, položíme na gril a rovnoměrně opečeme. 

Pošli recept! - Speciál - Grilování (19.5.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Grenadýr

Grenadýr

Jistě se ti už stalo, že při vaření zbyly vařené brambory a těstoviny. Když je ...
Za pár korun /05.12.08
Pivní chléb se salámem

Pivní chléb se salámem

Chlebík, který můžeš jíst samotný, a stejně se budeš olizovat. Nejlepší je ...
Za pár korun /31.05.10
Zdravá muchomůrka

Zdravá muchomůrka

Těstoviny se krásně obarví.

Hana Doležalová, Třebíč

Za pár korun /15.06.16
Pečený chléb z remosky

Pečený chléb z remosky

Dochuť ho čímkoliv, cibule je základ.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /30.03.16
Kysané zelí se švestkami

Kysané zelí se švestkami

Vynikající příloha k pečenému masu.

Jan Slovák, Příbor

Za pár korun /03.01.15
Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi

Kedlubnové zelí se špekem a špeclemi

Místo špeclí tak můžeš připravit i špagety.

Alena Votrubová, České Budějovice

Za pár korun /13.03.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu