Reklama
Sójový katův šleh
Fotogalerie:

Sójový katův šleh

Štěpánka Hegrová
Štěpánka Hegrová
Bílina

I ze sóji se dá připravit velice chutné jídlo.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Ingredience

  • 1 sáček sójové nudličky
  • 1 sklenička pikantní nakládaná zelenina Tompa
  • 1 velká cibule
  • koření na čínu dle chuti
  • sůl, pepř
  • cca 3 lžíce kečup
  • dle chuti worchester

Doba přípravy

Počet porcí

3-4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Sójové nudličky uvaříme v osolené vodě (můžeme přidat i bujon) a vymačkáme přebytečnou vodu.

  2. Cibuli nakrájíme na větší kousky, zpěníme na tuku či oleji, přidáme nudličky, Tompu, sůl,pepř, koření na čínu, zastříkneme worchestrem a zalijeme trochou vody.

  3. Když zelenina změkne, přidáme dle chuti kečup, popřípadě dochutíme kořením a můžeme lehce zahustit škrobem rozpuštěným ve vodě. Podáváme s hranolkami, s rýži nebo jinak opečenými bramborami.

Pošli recept! - Speciál - Jídla za pár korun (21.1.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem

Papriky plněné bulgurem a balkánským sýrem

Jana Remková, Orlová-Lutyně
Za pár korun /22.10.18
Sleďový  salát

Sleďový salát

Hodí se třeba jako lehká večeře.

Natalija Šuněvičová, Chomutov

Za pár korun /23.03.15
Křídla v ostrém jogurtu

Křídla v ostrém jogurtu

Jana Dorazínová, Orlová

Za pár korun /19.02.19
Ostré cibulové kroužky

Ostré cibulové kroužky

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /24.10.18
Celerová polévka se zázvorem

Celerová polévka se zázvorem

Je vhodná i proti chřipce a nachlazení.

Hana Kupková, Ostrava

Za pár korun /16.10.14
Dýňové zelí se sekanou

Dýňové zelí se sekanou

Máš na zahrádce velkou dýni, a nevíš, co s ní? Zkus tento recept.
Květa...
Za pár korun /02.12.11
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu