Reklama
Smažené plněné rohlíky
Fotogalerie:

Smažené plněné rohlíky

Lenka Maryášová

Slavičín
Vůbec to nechutná jako obyčejné rohlíky.
Lenka Maryášová, Slavičín

Ingredience

  • 8 rohlík starší
  • 150 g sýr eidam
  • 200 g salám měkký
  • 1 vejce
  • na obalování strouhanka
  • na obalování mouka hladká
  • na obalování vejce
  • olej na smažení

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky rozpůlíme‚ střídku vydlabeme. Salám a tvrdý sýr najemno ­nastrouháme a smícháme s čerstvým vejcem. Do připravené náplně můžeme přidat i část střídky.
  2.  Touto směsí naplníme rohlíky‚ obalíme je v trojobalu a smažíme na oleji. Já k tomuto jídlu podávám čerstvou zeleninu s kečupem a tatarskou omáčkou.

Pošli recept! 9/2009 (12.8.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí cuketový dortík

Domácí cuketový dortík

Pavlína Kotrbová, Jihlava
Za pár korun /02.11.18
Hruškové kuře se sýrem

Hruškové kuře se sýrem

Jednoduchý a rychlý pokrm s trochou sladké fantazie.
Pavel Kyzivát, Dobrovice
...
Za pár korun /14.06.11
Vepřová játra Koliba

Vepřová játra Koliba

Experiment, který se zcela nečekaně vydařil.

Jiří Kulhánek, Kladno

Za pár korun /11.07.15
Úhrabky

Úhrabky

Je to naše oblíbená krajová specialita.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Za pár korun /22.01.09
Placky s hraškou

Placky s hraškou

Hraška je mouka z hrachu, dá se využít na mnoho způsobů.

Marie Fejklová, Týn...

Za pár korun /14.03.14
Celerová polévka se zázvorem

Celerová polévka se zázvorem

Je vhodná i proti chřipce a nachlazení.

Hana Kupková, Ostrava

Za pár korun /16.10.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu