Reklama
Sendvič s grilovanou zeleninou
Fotogalerie:

Sendvič s grilovanou zeleninou

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Okořeněná zelenina opečená na grilu je nejen výbornou přílohou, ale i náplní, třeba právě do toastů.

Lucie Strakošová, Trnávka

Ingredience

  • 1 velké rajče
  • 2 světle zelené papriky
  • 1/2 cibule
  • 2 lžíce oleje
  • 4 plátky toastového chleba
  • 2 lžíce kečupu
  • 4 plátky šunkového salámu
  • podle potřeby libovolný sýr – např. mozzarella, eidam, hermelín, niva
  • trocha grilovacího koření nebo gyrosu

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1

    Papriky omyjeme, rozkrojíme na půl a vydlabeme semínka. Rajčata nakrájíme na kolečka nebo na čtvrtky – podle toho, na čem budeme zeleninu grilovat. Můžeme ji napíchat na jehly nebo uložit do grilovací mřížky na ryby či steaky. Půlku cibule rozkrojíme ještě na půl a rozloupeme ji na plátky. Můžeme použít i žampiony nebo salátovou okurku, záleží na tom, co máme rádi.

  2. Vše potřeme olejem a okořeníme, grilujeme pár minut. Po vychladnutí uschováme do nádoby s víčkem a uložíme do lednice.

  3. Druhý den si připravíme toastový chléb, potřeme ho kečupem, ozdobíme šunkou, sýrem a grilovanou zeleninou a zapečeme v sendvičovači.

Pošli recept! 7/2016 (3.6.2016)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rohlíčky se slaninou

Rohlíčky se slaninou

Kynutá dobrota s vůní slaniny. Eva Kretzová, Oslavany
Za pár korun /09.01.13
Sýrovo-bramborové suflé

Sýrovo-bramborové suflé

Zapečené suflé je snadné, přitom působí slavnostně.
Sabina Holáková, Pardubice
Za pár korun /27.06.13
Jablkovo-bezinková povidla

Jablkovo-bezinková povidla

Začíná sezona jablek i bezinek, a tak by se recept mohl hodit. Jablková povidla ...

Za pár korun /04.08.16
Halušky se zelím II

Halušky se zelím II

Těsto si můžeš sama připravit nebo koupit polotovar.
Monika Vosolsobě, Praha
Za pár korun /19.11.08
Jahodovo-jablečný kompot

Jahodovo-jablečný kompot

Jahody patří k mému nejoblíbenějšímu ovoci, a proto jsem moc ráda, když po ...
Za pár korun /12.12.08
Bramborovo-tvarohové knedlíky

Bramborovo-tvarohové knedlíky

Dáváme jim přednost, protože jsou lehoučké.
Marie Kolářová, Dub nad Moravou
Za pár korun /21.04.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu