Reklama
Sekaná z cukety
Fotogalerie:

Sekaná z cukety

Zuzana Zavadilová

Dřevohostice
Klasika, kterou máme moc rádi.
Zuzana Zavadilová, Dřevohostice

Ingredience

  • 500 g cuketa
  • 1 mrkev
  • 100 g sýr tvrdý
  • 100 g salám
  • 1 cibule velká
  • 2-5 stroužků česnek
  • 1/2 sklenice olej
  • 1 sklenka krupice
  • 2 lžíce mouka polohrubá
  • 1 prášek do pečiva
  • 2 vejce
  • trocha petrželka nadrobno posekaná
  • sůl a pepř podle chuti

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Nastrouháme cuketu‚ tvrdý sýr a mrkev. Salám a cibuli nakrájíme na kousky.
  2. Přidáme další suroviny a směs důkladně promícháme. Dáme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme při 180–200 °C dorůžova.

Pošli recept! 9/2011 (9.8.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Křehká roláda

Křehká roláda

S dia džemem je vhodná i pro diabetiky. Martina Sklenářová, Vysoké Mýto ...
Za pár korun /20.06.16
Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Pochutnáš si na nich, přestože neobsahují žádné maso.
Michaela Vyhnalová, ...
Za pár korun /08.06.10
Karotkový krém se zázvorem

Karotkový krém se zázvorem

Luxusní

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /27.01.18
Cuketová pochoutka

Cuketová pochoutka

Příjemné letní lehké jídlo vhodné k obědu i večeři.
Jana Drašnerová,
...
Za pár korun /06.12.10
Čatní

Čatní

Bez této pochoutky se neobejde žádné grilování.
Karel Hájek, Meziboří
Za pár korun /10.09.10
Báč z brambor

Báč z brambor

Návrat k receptům našich babiček.
Věra Křížová, Hranice
Za pár korun /06.10.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu