Reklama
Salámové řízečky s celerovou kaší
Fotogalerie:

Salámové řízečky s celerovou kaší

Nikol Petrů
Nikol Petrů
okr. olomouc

Recept na levný a lahodný oběd či teplou večeři.

Nikol Petrů, Olomouc

Ingredience

  • 2 silná kolečka jemný salám
  • na obalení mouka, vejce a strouhanka
  • 300 g brambory
  • 400 g celer
  • 1-2 stroužky česnek
  • 100 ml smetana ke šlehání
  • 50 g máslo

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Celer, brambory a česnek vložíme do hrnce s osolenou vroucí vodou a vaříme 10-15 minut, dokud vše nezměkne.
  2. Scedíme, rozšťoucháme, přidáme horkou smetanu, máslo a metličkou našleháme do kaše. Dle chuti osolíme.
  3. krok3 Kolečka salámu obalíme v trojobale a dozlatova smažíme na rozehřátém oleji.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Vločkové karbanátky

Vločkové karbanátky

Pochutnáš si na nich, přestože neobsahují žádné maso. Michaela Vyhnalová, ...
Za pár korun /08.06.10
Brambory s lučinou

Brambory s lučinou

Místo špenátu můžeš dát jinou zeleninu.

Andrea Jílková, Polička

Za pár korun /28.04.15
Roklosmes

Roklosmes

 Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři.

Milan Machurka, Praha

Za pár korun /28.02.12
Rýžové lečo

Rýžové lečo

Kdo má rád ostřejší, přidá pálivou papriku.

Jaroslava Mudrochová, Dolníky

Za pár korun /25.03.13
Uzené rizoto

Uzené rizoto

S rýží se dá čarovat na mnoho způsobů.

Renata Stopková, Dolní Dunajovice

Za pár korun /01.02.17
Bramborové placky

Bramborové placky

K večeři máme rádi bramborové placky.
Šárka Adámková, Praha
Za pár korun /21.07.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu