Reklama
Rýžové nudle  s houbami
Fotogalerie:

Rýžové nudle s houbami

Lenka Špačková

Praha
Ráda vařím jednoduchá a zdravá jídla.
Lenka Špačková, Praha

Ingredience

  • sůl
  • olej
  • 100 g houby
  • zelenina mražená
  • 1 balíček nudle rýžové
  • omáčka sojová

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Nudle přelijeme vařící vo­dou a necháme stát, do­kud nezměknou. Na oleji osmažíme dozlatova po­krá­jenou cibulku.
  2. Přidáme k ní zeleninu a hou­by a chvíli smažíme. Pak přidáme scezené nudle‚ důkladně promícháme a za­lijeme sójovou omáčkou a osolíme.

    TIP: Toto jídlo můžeš místo rýžových nudlí připravit i z obyčejných špaget. Osvědčila se mi zelenina wok.

Pošli recept! 1/2009 (10.12.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z čerstvého zelí

Polévka z čerstvého zelí

Nádherně voní a je opravdu dobrá. Petra Smrčková, Příbram
Za pár korun /04.11.15
Katův šleh trochu jinak

Katův šleh trochu jinak

Alena Peštová, České Budějovice

Za pár korun /21.06.19
Kyselo s droždím

Kyselo s droždím

Droždí je bohatým zdrojem vitaminů B.

Vladimíra Machková, Frýdek-Místek


Za pár korun /04.01.17
Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Jednoduchá příprava a výborná večeře pro celou rodinu.

Pavlína Lupačová, Třešť

Za pár korun /27.04.13
Houbové vrtule s brokolicí

Houbové vrtule s brokolicí

Velmi dobré jsou posypané nastrouhaným sýrem...

Iveta Zemková, Olšany

Za pár korun /17.08.15
Palačinky s kokosovou náplní

Palačinky s kokosovou náplní

Palačinky nemusí být jen s marmeládou a ovocem.

Romana Rubášová, Klatovy

Za pár korun /21.07.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu