Reklama
Rychlovka z kuřecích jater
Fotogalerie:

Rychlovka z kuřecích jater

Květa Chlumecká

Vysoké Mýto

Nejlepší přílohou je dušená rýže.

Květa Chlumecká, Vysoké Mýto

Ingredience

  • 500 g mražená kuřecí játra
  • trocha mléka
  • 50 g máslo
  • 1 cibule
  • 1 červená paprika
  • 1 žlutá paprika
  • 1 lžíce vegeta
  • 3 lžíce kečup
  • 2 lžíce instantní jíška

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Mražená kuřecí játra vložíme na noc do mléka. Před přípravou játra propláchneme  a necháme okapat. Osušíme papírovou utěrkou.

  2. Na másle osmahneme cibuli, vložíme kuřecí játra, podlijeme 300 ml horké vody a dusíme. Během dušení přidáme na kousky nakrájené papriky. Podle potřeby doléváme vodu. Po změknutí jater a papriky dochutíme vegetou, kečupem a zahustíme instantní jíškou.

Pošli recept! - Speciál - Dobroty z masa (18.2.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kefírová buchta s borůvkami

Kefírová buchta s borůvkami

Borůvky lze nahradit jakýmkoliv ovocem. Jitka Wilderová, Polička
Za pár korun /12.06.16
Zeleninová omáčka s rýží

Zeleninová omáčka s rýží

Zdravá, levná a chutná omáčka. Co víc si přát?

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /21.06.13
Sýrová omáčka s liškami

Sýrová omáčka s liškami

Jemnou chuť lišek ocení všichni gurmáni.

Veronika a Martin Kasíkovi, Praha

Za pár korun /29.01.14
Úhrabky

Úhrabky

Je to naše oblíbená krajová specialita.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Za pár korun /22.01.09
Španělská čočka

Španělská čočka

Je mnohem lepší než ta klasická, nakyselo.

Helena Vebrová, Kolín

Za pár korun /05.02.14
Bylinkové žemličky

Bylinkové žemličky

Lahodná křupavá příloha prakticky k čemukoli. Navíc krásně voní ...

Za pár korun /02.03.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu