Reklama
Rychlé těstoviny
Fotogalerie:

Rychlé těstoviny

Kristýna Valčíková

Fulnek

Nezvyklá omáčka dodá těstovinám šmrnc.

Kristýna Valčíková, Fulnek

Ingredience

  • 500 g těstoviny
  • 1 konzerva Mexicana od Bonduel (červené fazole s kukuřicí)
  • 1 malá konzerva sterilovaná kukuřice
  • 6 lžic ostrý kečup
  • 1 konzerva tuňák v rostlinném oleji

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Obvyklým způsobem dáme vařit těstoviny. Do kastrůlku nasypeme zeleninu z konzervy‚ sterilovanou kukuřici zbavenou nálevu‚ kečup a za stálého míchání ohříváme (nevaříme).

  2. Tuňáka zbavíme oleje a vložíme do směsi a stále ohříváme. Podáváme teplé s těstovinami.

Pošli recept! 6/2013 (6.5.2013)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Arašídová pomazánka

Arašídová pomazánka

Je skvělá‚ protože obsahuje zdravé tuky z arašídů. Tereza Mrowiecová, ...
Za pár korun /08.06.10
Pečené koprové bulky

Pečené koprové bulky

Domácí housky moje rodina zbožňuje. Peču je nejčastěji v sobotu, ale ...
Za pár korun /09.11.10
Houbové košíčky

Houbové košíčky

V lese hledám nejen houby, ale i borůvky na marmeládu.

Ilona Skácelová, Mělník

Za pár korun /18.09.17
Vídeňská zapékaná kaše

Vídeňská zapékaná kaše

Výborná je i uvařená z jáhel. 

Petra Janečková, Tábor

Za pár korun /29.03.16
Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Za pár korun /09.06.18
Pizza

Pizza

Na trhu je mnoho instantních směsí na pizzu, já mám nejraději pravou domácí.
Pavla ...
Za pár korun /09.11.08
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama