Reklama
Rychlá svačinka
Fotogalerie:

Rychlá svačinka

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Čínské zelí máme v salátech rádi.

Aneta Bartušková, Bítovčice

Ingredience

  • 1/2 čínského zelí
  • 2 papriky
  • 1 okurka
  • 2 rajčata
  • podle chuti sůl
  • trocha pepře
  • 1 majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4-6

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Zelí nakrájíme na nudličky, papriku a okurku nastrouháme na hrubém struhadle. Rajčata nakrájíme na kostičky.

  2. Vše dáme do mísy, podle potřeby osolíme, opepříme a přidáme majonézu. Důkladně promícháme.

Pošli recept! - Speciál - Rychle a úsporně (17.2.2014)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Těstoviny se špenátem a nivou

Těstoviny se špenátem a nivou

Rychlý a chutný recept, lze podávat i zastudena. Eva Aeurová, Loděnice
Za pár korun /10.08.13
Jihočeské zelňáky

Jihočeské zelňáky

Vyzkoušej je, jsou opravdu výborné, navíc úplně jednoduché.

Karel Kroupa, Praha

Za pár korun /05.02.13
Datle a křížaly

Datle a křížaly

Jednoduché pohoštění. 

Lenka Kodýtková, Plzeň 

Za pár korun /22.02.12
Čočková polévka

Čočková polévka

Musí být tak hustá, aby v ní stála lžíce.

Petra Lišková, Hradec Králové

Za pár korun /13.02.16
Zelí s jablky a citronem

Zelí s jablky a citronem

Lahodná vůně a skvělá chuť, zkus to!

Monika Zvěřinová, Zlín

Za pár korun /19.02.16
Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky dušené jako houby

Pokud máme větší úrodu ředkviček, rádi připravujeme tento recept.

Hana Bílá, ...

Za pár korun /30.09.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu