Reklama
Rychlá pizza
Fotogalerie:

Rychlá pizza

Ludmila Vlková

Havířov-Podlesí
Do pizzerie nemůžeme chodit tak často, jak bychom chtěli, proto peču pizzu po svém.
Ludmila Vlková, Havířov-Podlesí

Ingredience

  • 200 g šunka
  • 2 vejce
  • 1/2 prášek do pečiva
  • 200 g sýr
  • 250 g mouka polohrubá
  • 100 g olivy
  • 500 ml podmáslí

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. krok1
    Do mísy nasypeme mouku promíchanou s kypřicím práškem. Rozklepneme vejce a vlijeme podmáslí. Suroviny spolu smícháme a hustší těsto nalijeme na vymazaný a vysypaný plech (můžeme použít i pečicí papír). Poklademe šunkou, sýrem a olivami.
  2. krok2
    Dáme zapéct do trouby předehřáté na 150 °C asi na třicet minut. Necháme lehce zchladnout a poté krájíme na obdélníky, a to nejlépe kulatým kráječem na pizzu.

Pošli recept! 4/2008 (12.3.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory s petrželkovým dipem

Brambory s petrželkovým dipem

Na podzim se vždy těším na brambory, to je jídlo podle mého gusta. Mohla bych ...
Za pár korun /03.02.10
Mrkvová polévka se zázvorem

Mrkvová polévka se zázvorem

Příjemně tě zahřeje.

Jana Máchová, Sedlčany

Za pár korun /10.02.14
Růžičky z listového těsta

Růžičky z listového těsta

Výborné pohoštění na párty.

Jana Boháčová, Děčín

Za pár korun /09.05.12
Ovocné muffiny

Ovocné muffiny

Chutnají dětem i dospělým a jejich příprava je jednoduchá a rychlá.

...

Za pár korun /21.07.17
Králičí maso v omáčce s hráškem

Králičí maso v omáčce s hráškem

Z králíka dělám často řízky, chutná nám ale i v omáčce. 

Martina Antalová, ...

Za pár korun /27.02.12
Salámové řízečky s celerovou kaší

Salámové řízečky s celerovou kaší

Recept na levný a lahodný oběd či teplou večeři.

Nikol Petrů, Olomouc

Za pár korun /12.05.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu