Reklama
Rybičková pomazánka
Fotogalerie:

Rybičková pomazánka

Markéta Tribulová
Markéta Tribulová
Znojmo
Touto pomazánkou mile překvapíme každou návštěvu.

Ingredience

  • 1 balení konzerva rybiček
  • 4 trojúhelníčky tavený sýr
  • 2 lžíce hořčice
  • 1/2 cibule
  • 2 plátky máslo
  • dle chuti sůl a pepř
  • 1/2 sklenice majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rybičky vyjmeme z konzervy a dáme do mísy, přičemž v nich ponecháme trochu oleje, ve kterém byly naloženy. Pak do mísy k rybičkám přidáme hořčici, najemno pokrájenou cibuli, máslo, tavený sýr, mojonézu, osolíme a opepříme.

  2. Vše dobře rozmixujeme dohladka. Pomazánku můžeme použít na očka – jednohubky, výborná je i na chléb, případně na vekové chlebíčky
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Květákové placičky III

Květákové placičky III

Mezi moje nejoblíbenější letní jídla patří placičky z květáku. Jejich ...
Za pár korun /05.12.08
Domácí cuketový dortík

Domácí cuketový dortík

Pavlína Kotrbová, Jihlava
Za pár korun /02.11.18
Brambory s tofu

Brambory s tofu

Je to skvělá bezmasá a zdravá večeře.
Mária Maňková, Sučany
Za pár korun /03.04.09
Halušky se zelím II

Halušky se zelím II

Těsto si můžeš sama připravit nebo koupit polotovar.
Monika Vosolsobě, Praha
Za pár korun /19.11.08
Cibulové bramboráky

Cibulové bramboráky

Bramborák jíme rádi a připravujeme ho různě. Cibulový je náš oblíbený.
...
Za pár korun /23.07.10
Pšeničné placky

Pšeničné placky

Jídlo na způsob španělských ptáčků.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /24.05.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu