Reklama
Rybičková pomazánka
Fotogalerie:

Rybičková pomazánka

Markéta Tribulová
Markéta Tribulová
Znojmo
Touto pomazánkou mile překvapíme každou návštěvu.

Ingredience

  • 1 balení konzerva rybiček
  • 4 trojúhelníčky tavený sýr
  • 2 lžíce hořčice
  • 1/2 cibule
  • 2 plátky máslo
  • dle chuti sůl a pepř
  • 1/2 sklenice majonéza

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rybičky vyjmeme z konzervy a dáme do mísy, přičemž v nich ponecháme trochu oleje, ve kterém byly naloženy. Pak do mísy k rybičkám přidáme hořčici, najemno pokrájenou cibuli, máslo, tavený sýr, mojonézu, osolíme a opepříme.

  2. Vše dobře rozmixujeme dohladka. Pomazánku můžeme použít na očka – jednohubky, výborná je i na chléb, případně na vekové chlebíčky
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Piškotová nepečená roláda

Piškotová nepečená roláda

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá.  Simona Karásková, Bítovánky  ...
Za pár korun /23.02.12
Úhrabky

Úhrabky

Je to naše oblíbená krajová specialita.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Za pár korun /22.01.09
Salámové chlebánky

Salámové chlebánky

Jsou dobré jen tak nebo třeba ke guláši.

Monika Nejedlá, Staré Sedliště

Za pár korun /01.03.15
Myslivecké brambory

Myslivecké brambory

Recept na tuto jednoduchou pochoutku mám od svého dědečka, který ji dělával, když ...

Za pár korun /04.02.16
Zapečená rajčata s vejcem

Zapečená rajčata s vejcem

Můžeš je posypat petrželkou nebo pažitkou. 

Miroslava Krátká, Plzeň

Za pár korun /01.09.16
Špenátové palačinky

Špenátové palačinky

Mám je moc ráda jako jednoduchou večeři.
Lenka Šolarová, Třebívlice
Za pár korun /06.03.09
 

Nejnovější

Krémová karotková polévka

Krémová karotková polévka

Františka Hozáková, Zábřeh
Za pár korun /21.11.17
Skořicové rybky

Skořicové rybky

Vlasta Melechová, Mladá Boleslav

Škola vaření /21.11.17
Krevetový aspik

Krevetový aspik

Aneta Koukalová, Humpolec

Všehochuť /21.11.17
Mlíčí na toastu

Mlíčí na toastu

Míša Holubová, Jaroměř

Všehochuť /21.11.17
Sádláčky s marmeládou

Sádláčky s marmeládou

Upečeno podle receptu Alžběty Růžičkové z Brna

Sladký život /21.11.17
Puškvorcové sušenky

Puškvorcové sušenky

Helena Šafářová, Praha

Sladký život /21.11.17
Kávové řezy s mandlemi

Kávové řezy s mandlemi

Jana Heidingerová, Praha

Sladký život /21.11.17
Pučálka

Pučálka

Petra Galatičová, Kroměříž

Škola vaření /20.11.17
Vánočka

Vánočka

Zdeňka Pěstová, Větřní

Škola vaření /20.11.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special_1712_small

Vánoční cukroví

Nejkrásnější dny roku jsou za dveřmi. Dětské oči září, lidé jsou na sebe milejší a počasí venku nás skoro nutí se k někomu přitulit.

více
PosliRecept_extraspecial1712_copy

Pošli recept extra speciál Cukroví

Každý rok po svátcích se dušuji, že příští Vánoce pečení cukroví omezím na minimum. ‚‚Dva tři druhy a dost,‘‘...

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama