Reklama
Roklosmes
Fotogalerie:

Roklosmes

Milan Machurka

Praha

 Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři.

Milan Machurka, Praha

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 100-500ml mléko
  • 2 (i starší) rohlíky
  • hrst zelená petrželka
  • hrst pažitka
  • středně velká klobása
  • špetka sůl, pepř a rozmarýn
  • 1 zakysaná smetana
  • 200g strouhaný uzený sýr
  • dle potřeby máslo na vymazání

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1.  Mléko nalijeme do mísy. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přidáme je k mléku. 

  2. Opláchnuté bylinky nakrájíme najemno, klobásu na kostičky. Vše nasypeme do mísy. Osolíme, okořeníme a promícháme se zakysanou smetanou.

  3. Dáme do máslem vymaštěného pekáčku, posypeme sýrem a zapečeme.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Plněná vejce s kukuřicí

Plněná vejce s kukuřicí

Můžeš je dochutit špetkou chilli. Karolína Kadlecová, Vyškov
Za pár korun /03.02.14
Nudle s lesními houbami

Nudle s lesními houbami

Tento recept mi uvařil můj manžel z čerstvě nasbíraných hub a moc jsme si pochutnali.

...

Za pár korun /03.09.14
Čatní

Čatní

Bez této pochoutky se neobejde žádné grilování.
Karel Hájek, Meziboří
Za pár korun /10.09.10
Zapečené toasty

Zapečené toasty

Syn tuto jednoduchou večeři zbožňuje.
Eva Keclíková, Písek
Za pár korun /25.10.11
Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Chleba zapečený se šunkou a špenátem

Jednoduchá příprava a výborná večeře pro celou rodinu.

Pavlína Lupačová, Třešť

Za pár korun /27.04.13
Bramborový krém s cibulí

Bramborový krém s cibulí

Jednoduchá, rychlá příprava a všem chutná.

Markéta Musilová, Koryčany

Za pár korun /22.09.16
 

Nejnovější

Babiččin koláč

Babiččin koláč

Je to velká dobrota, takhle to dělala babička. Katka Miláčková, Praha
Škola vaření /21.02.17
Trojbarevné řezy

Trojbarevné řezy

Musí se krájet hodně ostrým nožem, aby měly pěkný tvar.

Ivana Bartušková, Luka ...

Sladký život /21.02.17
Srdce z lásky

Srdce z lásky

Lehký ovocný dort, který zvládnou i děti.

Anna Musilová, Nová Paka

Sladký život /21.02.17
Srdíčka s polevou

Srdíčka s polevou

Používám raději tmavou polevu, je výraznější.

Radka Kůrovcová, Trutnov

Sladký život /21.02.17
Šunkové dortíčky s cuketou

Šunkové dortíčky s cuketou

Ozdobila jsem je lístky ze zbylého těsta.

Veronika Šímová, Praha

Za pár korun /20.02.17
Ozdobný meloun

Ozdobný meloun

Zářezy na okraji mají navodit představu koše.

Božena Kolářová, Pouště

Zdravě a chutně /20.02.17
Houskový drak

Houskový drak

Náš hravý tatínek nám připravil pohádkovou pochoutku.

Lucka Bednářová, Jihlava

Všehochuť /20.02.17
Domácí zmrzlina

Domácí zmrzlina

Někdy použiji třeba kiwi nebo jen čokoládu.

Ivana Černá, Praha 

Sladký život /20.02.17
Nadýchané plněné kostky

Nadýchané plněné kostky

Zkus je ozdobit meduňkou nebo mátou.

Adriana Dvořáková, Vysoké Mýto

Sladký život /20.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama