Reklama
Roklosmes
Fotogalerie:

Roklosmes

Milan Machurka

Praha

 Vyzkoušej dobrou a hlavně levnou večeři.

Milan Machurka, Praha

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • 100-500ml mléko
  • 2 (i starší) rohlíky
  • hrst zelená petrželka
  • hrst pažitka
  • středně velká klobása
  • špetka sůl, pepř a rozmarýn
  • 1 zakysaná smetana
  • 200g strouhaný uzený sýr
  • dle potřeby máslo na vymazání

Doba přípravy

Počet porcí

2

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1.  Mléko nalijeme do mísy. Rohlíky nakrájíme na kostičky a přidáme je k mléku. 

  2. Opláchnuté bylinky nakrájíme najemno, klobásu na kostičky. Vše nasypeme do mísy. Osolíme, okořeníme a promícháme se zakysanou smetanou.

  3. Dáme do máslem vymaštěného pekáčku, posypeme sýrem a zapečeme.

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smetanová bramborová polévka

Smetanová bramborová polévka

Skvělá je i s medvědím česnekem. Daniela Rousová, České Budějovice
Za pár korun /20.05.16
Smažené placičky

Smažené placičky

Jen se po nich zapráší, jsou tak dobré!
Veronika Hynčicová, Hranice
Za pár korun /04.08.11
Zamilovaná vejce

Zamilovaná vejce

Připrav tento rychlý a jednoduchý předkrm svému miláčkovi, určitě mu tím uděláš ...
Za pár korun /11.02.13
Úhrabky

Úhrabky

Je to naše oblíbená krajová specialita.
Blažena Bolková, Horní Tošanovice
Za pár korun /22.01.09
Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky dušené jako houby

Pokud máme větší úrodu ředkviček, rádi připravujeme tento recept.

Hana Bílá, ...

Za pár korun /30.09.14
Švédské zapečené brambory

Švédské zapečené brambory

Plátky syrových brambor pečených s pórkem a smetanou.
Za pár korun /10.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu