Reklama
Rohlíky z domácí pekárny
Fotogalerie:

Rohlíky z domácí pekárny

Iveta Šedivá

České Budějovice
Domácí pekárnu si nemohu vynachválit, dá se v ní upéct mnoho druhů pečiva. Například tyto vynikající rohlíky.
Iveta Šedivá, České Budějovice

Ingredience

  • 300 ml mléko
  • 25 g máslo
  • 1 lžička sůl
  • 500 g mouka hladká
  • 1 lžička droždí instantní
  • na pomazání máslo

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Do pekárny nalijeme mléko a rozpuštěné máslo. Přidáme ostatní suroviny a nakonec kvasnice. Zadáme program těsto 1‚5 hodiny.
  2. Pak vytvarujeme rohlíky‚ pomažeme je máslem a necháme ještě 10 minut kynout. Pak pečeme v troubě při 180 °C asi 15–20 minut.

Pošli recept! - Speciál - Domácí polévky (24.2.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sýrové roládky

Sýrové roládky

Výborná chuťovka k vínečku. Michaela Čejčíková, Rychvald
Za pár korun /12.03.17
Domácí křenové zelí

Domácí křenové zelí

Svetlana Kravchenko, Ostrava

Za pár korun /09.10.19
Mangoldová polévka

Mangoldová polévka

Je u nás velmi oblíbená.

Anna Ešnerová, Hradec Králové

Za pár korun /10.12.12
Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Vajíčková pomazánka dvakrát jinak

Připraveno podle receptu

Blanky Růžičkové z Chomutova

Za pár korun /23.03.18
Špenátové placičky

Špenátové placičky

Můžeš je dochutit česnekem.

Ivana Bartušková, Bítovčice

Za pár korun /03.02.14
Krabí salát

Krabí salát

Je příjemně lehký.       

Lenka Neumanová, Tachov

Za pár korun /22.11.14
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu