Reklama
Ředkvičky dušené jako houby
Fotogalerie:

Ředkvičky dušené jako houby

Hana Bílá
Hana Bílá
České Budějovice

Pokud máme větší úrodu ředkviček, rádi připravujeme tento recept.

Hana Bílá, České Budějovice

Ingredience

  • 4 svazečky ředkvičky
  • 1 cibule
  • 50 g máslo
  • sůl, pepř, kmín, špetka cukru, petrželka
  • 1 lžička mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nakrájíme na tenké plátky. Cibuli nasekáme nadrobno, zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, ochutíme špetkou cukru, pepřem, kmínem a solí.
  2. Krátce orestujeme na pánvi a poté zaprášíme hladkou moukou, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Nakonec přidáme nasekanou petrželku.

  3. Používáme na chlebíčky, jednohubky nebo jako teplou přílohu.

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z řapíkatého celeru

Polévka z řapíkatého celeru

Tato zelenina, dnes už i u nás naprosto běžná, se dá koupit například ...
Za pár korun /29.03.10
Banánový salát s karí

Banánový salát s karí

Podáváme dobře vychlazený.

Daniela Flanderková, Bakov nad Jizerou

Za pár korun /04.02.17
Hrnková bábovka bez vážení

Hrnková bábovka bez vážení

Když už peču, chci, aby to bylo rychlé.
Kateřina Dobrá, Nová Paka
Za pár korun /26.04.10
Sytá zeleninová polévka

Sytá zeleninová polévka

Podávám ji jako hlavní chod, když nestíhám.

Martina Nečasová, Rosice

Za pár korun /11.01.15
Polévka s jablkem a vejci

Polévka s jablkem a vejci

Jarmila Všelíčková, Praha

Za pár korun /12.03.18
Dršťková polévka z kotrče

Dršťková polévka z kotrče

Roste nejčastěji u kořenů borovic.

Larysa Muchynská, Kutná Hora

Za pár korun /15.03.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Konečně je to tady. Jaro se hlásí o pozornost a jak lépe ho mezi námi přivítat než pořádnou hostinou? Pozvi svou rodinu i známé k bohatě prostřenému stolu a vychutnej si atmosféru Velikonoc ve veselé náladě. Provoň si domov známou vůní mazance nebo pečínky a vykouzli úsměv něčím dobrým na zub všem blízkým i náhodným návštěvám.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama