Reklama
Ředkvičková polévka
Fotogalerie:

Ředkvičková polévka

Marta Černínová

Mokré Lazce

Budeš se divit, jak je dobrá.

Marta Černínová, Mokré Lazce

Ingredience

  • Ingredience
  • 70 g máslo
  • 1,5 svazku ředkvičky
  • 1 mrkev
  • špetka mletý kmín
  • 1 lžička vegeta
  • 4–5 brambory
  • 1 masox
  • 1,5 dětská krupička

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Ředkvičky nakrájíme na kolečka, mrkev na malé kostičky a restujeme asi 8 minut na másle. Pak je posypeme mletým kmínem, vegetou a zalijeme vodou.

  2. Přidáme brambory nakrájené na malé kostičky a masox. Vaříme asi 10 minut. Přidáme krupici a krátce ještě povaříme. Nakonec přidáme zelenou nať cibulky nebo nať celeru.

Pošli recept! 4/2012 (5.3.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Domácí tortilly

Domácí tortilly

Jednoduchá večeře, když toho v lednici moc není. Magda Lacková, Klatovy
Za pár korun /21.01.16
Brambory na zelí

Brambory na zelí

Nasají do sebe chuť slaninky i koření.

Hana Svatušková, Ostrava

Za pár korun /30.04.16
Pažitková omáčka

Pažitková omáčka

Pažitku vmícháme až nakonec, aby se nezničily vitaminy.

Marie Ospalíková, Kroměříž

...
Za pár korun /11.05.16
Jednoduché lečo

Jednoduché lečo

Když je dobré počasí a cuketám se daří, máme postaráno o spoustu různých ...

Za pár korun /30.07.16
Lehký čočkový salát

Lehký čočkový salát

Adéla Kučerová, Stonava

Za pár korun /24.10.18
Hermelín ve slanině

Hermelín ve slanině

Slanina se krásně opeče a dodá sýru nezaměnitelnou chuť.

Erika Kolínská, Jihlava

Za pár korun /28.07.15
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu