Reklama
Pórkový pekáč
Fotogalerie:

Pórkový pekáč

redakce Pošli recept.cz
redakce Pošli recept.cz
Praha

Jsou dobré teplé i studené.

Petra Odehnalová, Brno

Ingredience

  • 500 g těstovin
  • 1 balení sójového granulátu
  • podle potřeby sůl
  • 1 menší pórek
  • trocha oleje
  • 3 vejce
  • podle chuti majoránka
  • podle chuti zeleninová vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. 1. Těstoviny uvaříme v osolené vodě a slijeme. Granulát osolíme a zalijeme ho vroucí vodou. Necháme ho bobtnat přibližně 15 minut, pak z něj vodu také slijeme. Těstoviny i granulát necháme částečně zchladnout. 

  2. 2. Pórek nakrájíme nadrobno a osmahneme na oleji. Smícháme těstoviny, granulát, pórek a vejce. Ochutíme majoránkou, vegetou nebo i jiným kořením, které máme rádi. Rozetřeme na vymazaný plech a upečeme dozlatova. Podáváme se sterilovanými okurkami nebo kapií.

Pošli recept! - Speciál - Těstoviny (16.2.2015)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Ředkvičky smažené v těstíčku

Ředkvičky smažené v těstíčku

Jsou dobré i jen tak na zobání k pivu. Marie Ospalíková, Kroměříž
Za pár korun /29.03.15
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Hovězí vývar s játrovými knedlíčky

Vývar by se správně neměl vůbec vařit – pouze jemně probublávat. Jedině tak ...
Za pár korun /14.06.11
Plněné rohlíky

Plněné rohlíky

Po vánočním přejídání přijdou k chuti.
Šárka Osmánková, Tísek
Za pár korun /22.02.10
Sýrová polévka

Sýrová polévka

Na této polévce si pochutná celá naše rodina.
Za pár korun /10.02.09
Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s těstovinami

Rychlý oběd za babku

Podle receptu Romany Relichové z Brna

Za pár korun /06.08.18
Čočka s vůní zázvoru

Čočka s vůní zázvoru

Má zvláštní orientální vůni i chuť.

Michaela Čejčíková, Rychvald

Za pár korun /04.11.13
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu