Reklama
Pomazánka z cukety
Fotogalerie:

Pomazánka z cukety

Jiřina Valachová

Borovany
Ochutnej netradiční dobrotu z cukety.
Jiřina Valachová, Borovany

Ingredience

  • 50 g tuk na smažení
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 300 g cuketa
  • 1 lžíce rajský protlak
  • 1 lžička kmín drcený
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 paštika

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci na rozpáleném tuku osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek.
  2. Cuketu nastrouháme a při­dáme do hrnce. Dusíme doměkka. Vmícháme rajský protlak‚ dochutíme drceným kmínem‚ solí a pepřem.
  3. Nakonec do směsi přimícháme paštiku. Vhodnou přílohou je chléb.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Rumcajs salát

Rumcajs salát

Salát je rychlý, chutný a víme, co si do něj dáme. Anna Šušláková, Most
Za pár korun /08.04.17
Čočkovo-pórková polévka

Čočkovo-pórková polévka

Laciné a ještě zdravé, navíc zase něco jiného.
Jana Drašnerová, 
Světlá nad ...
Za pár korun /19.01.11
Těstoviny se špenátem a nivou

Těstoviny se špenátem a nivou

Rychlý a chutný recept, lze podávat i zastudena.

Eva Aeurová, Loděnice

Za pár korun /10.08.13
Plněné prsteny z gothaje

Plněné prsteny z gothaje

Večeře pro mlsného manžela.
Otto Plášek, Brno
Za pár korun /13.10.11
Rychlá krůtí játra

Rychlá krůtí játra

Jsou chutnější než kuřecí.

Kamila Michalíková, Karviná


Za pár korun /24.10.15
Toasty zapečené s rajčatovou směsí

Toasty zapečené s rajčatovou směsí

Když se rajčata urodí, víme, co s nimi.

Barbora Koudelková, Most

Za pár korun /10.08.16
 

Nejnovější

Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou
Za pár korun /21.02.20
Zapečené těstoviny s bylinkami

Zapečené těstoviny s bylinkami

Ivana Bartušková, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Pomalu pečený králík s tymiánem

Pomalu pečený králík s tymiánem

Podle receptu

Nataši Zvonařové z Třince

Škola vaření /21.02.20
Játra s cibulovou omáčkou

Játra s cibulovou omáčkou

Eva Přecechtělová, Chropyně

Vaříme express /21.02.20
Ředkvičková polévka

Ředkvičková polévka

Zajímavá varianta

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem



Vaříme express /21.02.20
Zeleninové závitky

Zeleninové závitky

Tomáš Mika, Brno

Vaříme express /21.02.20
Tofu na čínský způsob

Tofu na čínský způsob

Alena Peštová, České Budějovice

Vaříme express /21.02.20
Plněné kedlubny

Plněné kedlubny

Soudky plné chutí

Podle receptu Mirky Stachové z Prahy

Všehochuť /21.02.20
Sládkovo tajemství

Sládkovo tajemství

Karolína Rýznarová, Šumperk

Za pár korun /20.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama