Reklama
Pomazánka z cukety
Fotogalerie:

Pomazánka z cukety

Jiřina Valachová

Borovany
Ochutnej netradiční dobrotu z cukety.
Jiřina Valachová, Borovany

Ingredience

  • 50 g tuk na smažení
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česnek
  • 300 g cuketa
  • 1 lžíce rajský protlak
  • 1 lžička kmín drcený
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř
  • 1 paštika

Doba přípravy

Počet porcí

3

Orientační cena

45 Kč

Postup přípravy

  1. V hrnci na rozpáleném tuku osmahneme na kostičky nakrájenou cibuli a rozetřený česnek.
  2. Cuketu nastrouháme a při­dáme do hrnce. Dusíme doměkka. Vmícháme rajský protlak‚ dochutíme drceným kmínem‚ solí a pepřem.
  3. Nakonec do směsi přimícháme paštiku. Vhodnou přílohou je chléb.

Pošli recept! 8/2009 (15.7.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Párková polévka

Párková polévka

Chutná mému synkovi, vařím ji často. Jana Šrámčíková, Ostrava
Za pár korun /24.11.08
Česnekové trojhránky

Česnekové trojhránky

Můžeme přibalit i sýr nebo salám.

Martina Juklíčková, Štětí

Za pár korun /01.03.15
Dýňová polévka

Dýňová polévka

Je výborná dochucená orientálním kořením.
Martina Dymková, Německo
Za pár korun /27.12.11
Rizoto s párkem

Rizoto s párkem

Rychlá, chutná a levná večeře pro celou rodinu.
Eva Bencová,
Hamry nad Sázavou...
Za pár korun /06.12.10
Ledová káva

Ledová káva

Skvělá je v létě i v zimě.
Michaela Říhová, Krnov
Za pár korun /24.05.11
Smažené plněné rohlíky

Smažené plněné rohlíky

Vůbec to nechutná jako obyčejné rohlíky.
Lenka Maryášová, Slavičín
Za pár korun /15.01.10
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu