Pošmákni si, je dobrá a zdravá.
Pavel Štrougal, Ústí nad Labem
Ingredience
- Ingredience
- 100 g mrkev
- 100 g celer
- podle chuti sůl a pepř
- 1 bobkový list
- 4 kuličky nové koření
- 200 g rybí filé
- 250 g majonéza
- špetka cukr
- trocha citronová šťáva
Doba přípravy
Počet porcí
Orientační cena
Postup přípravy
-
Zeleninu očistíme a nakrájíme na menší kostky. Vložíme ji do vroucí osolené vody s novým kořením a bobkovým listem a uvaříme do poloměkka. K zelenině přidáme rybí filé a vše uvaříme doměkka. Vývar scedíme (dá se použít např. do rybí polévky) a odstraníme koření.
-
Maso a zeleninu rozmačkáme vidličkou na kaši a necháme vychladnout. Nakonec vmícháme majonézu‚ dochutíme solí‚ pepřem‚ cukrem a citronovou šťávou. Podáváme s čerstvým pečivem.