Reklama
Reklama
Polévka s knedlíčky
Fotogalerie:

Polévka s knedlíčky

Anna Slavíková

Zašová

Velice zdravá. 

Anna Slavíková, Zašová 

Ingredience

  • Hlavní suroviny
  • kousek máslo
  • 1 cibule
  • 1 vejce
  • 1 kostka droždí
  • 1 lžíce mléko
  • 3 lžíce strouhanka
  • 1 kostka masox
  • 2 mrkev
  • 1/4 celer
  • na ozdobu petrželka
  • špetka vegeta

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na másle osmahneme cibulku, přidáme droždí a mléko. Dáme si to na misku a necháme vychladnout. Potom rozklepneme vejce, přisypeme trochu strouhanky a uděláme knedlíčky. 

  2. Do vody nakrájíme zeleninu, k ní přidáme masox a pak zavaříme knedlíčky. Můžeme ochutit ještě vegetou. 

Pošli recept! 1/2012 (6.12.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Polévka z čerstvého zelí

Polévka z čerstvého zelí

Nádherně voní a je opravdu dobrá. Petra Smrčková, Příbram
Za pár korun /04.11.15
Zdravá muchomůrka

Zdravá muchomůrka

Těstoviny se krásně obarví.

Hana Doležalová, Třebíč

Za pár korun /15.06.16
Guláš z kozáků a paprik

Guláš z kozáků a paprik

Na guláš je lepší vybrat pevnější houby.

Ivana Černá, Praha

Za pár korun /05.11.13
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Osvědčený recept naší babičky dělám už léta.
Martina Antalová,
Odolena Voda
...
Za pár korun /16.12.10
Pšeničné placky

Pšeničné placky

Jídlo na způsob španělských ptáčků.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /24.05.16
Pomazánka z uzené makrely

Pomazánka z uzené makrely

V této podobě mi makrela chutná nejvíc.

Kateřina Tichánková, Pardubice

Za pár korun /04.09.17
 

Nejnovější

Snídaně pro malé i velké

Snídaně pro malé i velké

Ivana Černá, Praha
Škola vaření /22.02.19
Bochánky s uzeným

Bochánky s uzeným

Andrea Janáková, Polička

Vaříme express /22.02.19
Bramborová omeleta

Bramborová omeleta

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /22.02.19
Salát z červené pšenice

Salát z červené pšenice

Barbora Kalousková, Zlín

Zdravě a chutně /22.02.19
Kedlubnová polévka

Kedlubnová polévka

Tereza Hošková, Klášterec nad Ohří

Zdravě a chutně /22.02.19
Toast se slaninou a vejcem

Toast se slaninou a vejcem

Věra Kurfiřtová, Ostrava

Všehochuť /22.02.19
Rolovaná kachna s knedlíky

Rolovaná kachna s knedlíky

Podle receptu

Vilmy Rašínové z Chomutova

Všehochuť /22.02.19
Vločková kaše s uzeným tofu

Vločková kaše s uzeným tofu

Plná bílkovin

Podle receptu Michaely Volné z Pardubic

Zdravě a chutně /21.02.19
Krůtí paella s krevetami

Krůtí paella s krevetami

Na talíři je hezky barevná

Podle receptu Stáni Zůzové ze Soběslavi

Všehochuť /21.02.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
01_TitulPRD11_Cukrovi_nocode

Česká kuchyně

Stane se vám někdy, že se zastavíte a jen tak si zavzpomínáte na dětství? Co se vám vybaví? Mně jednoznačně chuť nudlové polévky od mé babičky z Milevska a vůně moravských vrabců, které mi připravovala maminka. Připomeňte si s námi své oblíbené recepty z mladých let a užijte si opět krásné a bezstarostné chvíle s příborem v ruce.

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama