Reklama
Pochoutková pomazánka
Fotogalerie:

Pochoutková pomazánka

Irena Hofreiterová

Praha
Zatím ji všichni naši hosté velmi chválili.
Irena Hofreiterová, Praha

Ingredience

  • 120 g sýr tavený
  • 80 g máslo pomazánkové
  • 1 lžíce hořčice plnotučná
  • 1/2 cibule
  • 2 okurky sterilované
  • 2 vejce vařená
  • dle chuti sůl
  • dle chuti pepř

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Cibuli a vejce oloupeme a pokrájíme nadrobno, okurky rovněž pokrájíme. Změklé máslo spolu s ostatními přísadami dobře ušleháme. Podle chuti osolíme a opepříme. V případě, že by byla pomazánka příliš hustá, přidáme mléko.
  2. Mažeme na veku či rohlíky, zdobíme například olivou a petrželkou.

Pošli recept! 7/2009 (10.6.2009)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Tvarůžky v bramboráku

Tvarůžky v bramboráku

Sýr se do bramboráků krásně zapeče. Zbyněk Moravec, Dobříš
Za pár korun /30.08.15
Cizrnová polévka s houbami

Cizrnová polévka s houbami

Neboj se cizrny, je opravdu dobrá.
Renata Slavíčková, Prostějov
Za pár korun /26.03.10
Kukuřičná polévka

Kukuřičná polévka

Podáváme s opečenými toasty.

Olga Pysarenko, Praha

Za pár korun /18.04.16
Marinované lesní houby s balzamikem

Marinované lesní houby s balzamikem

Labužnický zážitek pro všechny, koho už nebaví vařit obyčejnou míchanici.
Libor...
Za pár korun /11.12.11
Guláš s fazolkami

Guláš s fazolkami

Nejlepší je, když má hodně omáčky.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /14.08.15
Holandský rybí salát

Holandský rybí salát

Servírujeme s čerstvým pečivem.

Květa Kroupová, Praha

Za pár korun /27.01.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu