Reklama
Reklama
Plněné prsteny z gothaje
Fotogalerie:

Plněné prsteny z gothaje

Otto Plášek

Brno
Večeře pro mlsného manžela.
Otto Plášek, Brno

Ingredience

  • 10 plátků salám gothajský
  • dle potřeby olej na smažení
  • 1 vejce
  • 1/2 hermelín
  • trocha kečup

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Připravené plátky gothaje by měly být asi 1‚5 cm silné. Pomocí vykrajovátka vykrojíme střed každého plátku (zbylý salám můžeme využít např do ražniči).
  2. Na pánvi rozehřejeme olej. Kolečka salámu osmažíme z jedné strany. Zatím v misce rozšleháme vejce a smícháme je s nadrobno nakrájenou polovinou hermelínu. Lžičkou vkládáme vaječnou směs do vykrojeného středu koleček a smažíme, dokud nezhoustne. Podáváme ozdobené kečupem s čerstvým pečivem.

Pošli recept! 7/2011 (7.6.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Kadeřávkové čevabčiči

Kadeřávkové čevabčiči

Kadeřávek lze zaměnit za kapustu.
Za pár korun /16.07.16
Pečený chléb z remosky

Pečený chléb z remosky

Dochuť ho čímkoliv, cibule je základ.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /30.03.16
Karotkový krém se zázvorem

Karotkový krém se zázvorem

Luxusní

Andrea Janáková, Polička

Za pár korun /27.01.18
Sýrová česnečka

Sýrová česnečka

Máš rád(a) sýrovou polévku? A co takhle přidat ještě česnek? 
Za pár korun /26.02.12
Plněná vejce s kukuřicí

Plněná vejce s kukuřicí

Můžeš je dochutit špetkou chilli.

Karolína Kadlecová, Vyškov

Za pár korun /03.02.14
Houbové ragú s těstovinami

Houbové ragú s těstovinami

Rychlý oběd za babku

Podle receptu Romany Relichové z Brna

Za pár korun /06.08.18
 

Nejnovější

Kuře na smetanové zelenině

Kuře na smetanové zelenině

Iva Trhoňová, Mouchnice
Za pár korun /17.04.19
Kuřecí rolky s pyré

Kuřecí rolky s pyré

Romana Rubášová, Klatovy

Škola vaření /17.04.19
Vaječné bábovičky

Vaječné bábovičky

Podle receptu

Romany Zelinkové z Rychnova nad Kněžnou

Vaříme express /17.04.19
Králík v marinádě

Králík v marinádě

Radka Vobecká, Roudnice

Všehochuť /17.04.19
Motýlci k nakousnutí

Motýlci k nakousnutí

Martina Antalová, Odolena Voda

Sladký život /17.04.19
Jehněčí kotlík

Jehněčí kotlík

Nedá ti moc práce

Patrik Hron, Chodov

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí na bílém víně

Jehněčí na bílém víně

Veronika Poláčková, Mýto

Škola vaření /16.04.19
Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Jehněčí kýta s rozmarýnem a česnekem

Podle receptu

Ivany Samkové ze Zábřehu

Škola vaření /16.04.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama