Reklama
Plněné papriky
Fotogalerie:

Plněné papriky

petra holicka
petra holicka
české budějovice

Chutná a rychlá večeře, která zasytí.

Petra Holická, České Budějovice

Ingredience

  • 5 ks bílá paprika
  • 2 rohlíky nakrájené na kostičky
  • 200 g měkký salám
  • 2 vejce
  • 50 g uzený špek
  • dle chuti česnek
  • 1 cibule
  • petrželka

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Rohlíky pokrájíme, zvlhčíme mlékem, necháme prosáknout a pak vymačkáme přebytečnou tekutinu. Rozmělníme je, přidáme salám pokrájený na malé kostičky, utřený česnek, drobně pokrájenou cibuli opečenou na troše špeku, petrželku, vejce, pepř a sůl.
  2. Směsí naplníme slovenské papriky, dáme do pekáčku, podlijeme vodou a pečeme asi 30 minut na 200 °C.
  3. Když nám nádivka zbyde, dáme jí do pekáčku vedle paprik a poklademe kouskem másla.
    Po upečení můžeme papriky sloupnout.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Plněné papriky za studena

Plněné papriky za studena

Tento recept je u nás doma velmi oblíbený, je to neobvyklé pohoštění pro přátele. Eva...
Za pár korun /12.04.12
Párky v županu

Párky v županu

Snadný, rychlý a chutný oběd.

Denisa Brandová, Jaroměř

Za pár korun /15.05.12
Domácí tortilly

Domácí tortilly

Jednoduchá večeře, když toho v lednici moc není.

Magda Lacková, Klatovy

Za pár korun /21.01.16
Žampiony plněné masem

Žampiony plněné masem

Voňavé a dobré.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Za pár korun /14.11.12
Bramborový nákyp

Bramborový nákyp

Výborná večeře, která skoro nic nestojí.

Simona Karlíková, Praha

Za pár korun /31.03.16
Guláš s fazolkami

Guláš s fazolkami

Nejlepší je, když má hodně omáčky.

Alena Páclová, Náchod

Za pár korun /14.08.15
 

Nejnovější

Pečený králík na zelenině

Pečený králík na zelenině

Josef Bartušek, Luka nad Jihlavou
Škola vaření /26.02.20
Kuřecí stehýnka s nádivkou

Kuřecí stehýnka s nádivkou

Věra Šikulová, Brno

Škola vaření /26.02.20
Hanácká syrnica

Hanácká syrnica

Podle receptu

Jany Marků z Náchoda

Vaříme express /26.02.20
Putimské žebírko

Putimské žebírko

Božena Kolářová, Pouště

Všehochuť /26.02.20
Bažantí stehna nadivoko

Bažantí stehna nadivoko

Ozdobí i sváteční tabuli

Podle receptu Diany Matouškové z Kladna

Všehochuť /26.02.20
Plněný vepřový bůček

Plněný vepřový bůček

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /26.02.20
Mřížkový koláč

Mřížkový koláč

Mandle dodají šmrnc

Podle receptu Lenky Horvátové z Kaplice

Sladký život /26.02.20
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

Tomáš Mika, Brno

Škola vaření /25.02.20
Ptáček po šumavsku

Ptáček po šumavsku

Magda Zvoníčková, Hořice

Škola vaření /25.02.20
 
Reklama
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Co je české, to je hezké, a pokud se bavíme o jídle, tak platí spíš výtečné! Vydej se s námi na výlet po naší vlasti a ochutnej krajové speciality nebo si připomeň už zapomenuté pochoutky z dětství. Také nepřehlédni rubriku Poklady ze spíže, kde se dozvíš spoustu zajímavých informací o moravské lahůdce, která dobyla svět.

více
special

Pošli recept Extra speciál

Užij si svátky bez stresu!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama