Reklama
Plněná vaječná omeleta
Fotogalerie:

Plněná vaječná omeleta

Jana Přibylová

Sezimovo Ústí
Oběd nebo večeře pro vegetariány.
Jana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka vegeta
  • 1 lžíce olej na smažení
  • 1 lžíce kečup
  • 1 rajčata
  • 1 lžíce omáčka tatarská
  • 2 brambory vařené
  • hrst petrželka
  • 1 lžíce máslo

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce v hrnku rozmícháme s trochou vody. Okořeníme solí‚ pepřem a trochou vegety. Omeletu osmažíme z obou stran na tuku.
  2. Po usmažení natřeme půlku omelety kečupem a poklademe ji nakrájeným rajčetem. Pak ji srolujeme.
  3. Jako přílohu dáme brambory sypané pažitkou a maštěné máslem a tatarskou omáčku.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Pečené koprové bulky

Pečené koprové bulky

Domácí housky moje rodina zbožňuje. Peču je nejčastěji v sobotu, ale ...
Za pár korun /09.11.10
Kari rýže s rajčaty

Kari rýže s rajčaty

Výborná vegetariánská večeře.

Kamila Dusilová, Hradec Králové

Za pár korun /16.08.13
Švestkové z tvarohového těsta

Švestkové z tvarohového těsta

Máme je raději než kynuté. Jsou lehčí na trávení, ale zasytí stejně.

Jana ...

Za pár korun /12.11.17
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Osvědčený recept naší babičky dělám už léta.
Martina Antalová,
Odolena Voda
...
Za pár korun /16.12.10
Špízy z kuřecích jater

Špízy z kuřecích jater

Marinovaná kuřecí játra se slaninou a rozmarýnem můžeme připravit také ...

Za pár korun /28.08.17
Cibulové kroužky

Cibulové kroužky

Zuzana Svobodová, Brno

Za pár korun /23.04.18
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu