Reklama
Plněná vaječná omeleta
Fotogalerie:

Plněná vaječná omeleta

Jana Přibylová

Sezimovo Ústí
Oběd nebo večeře pro vegetariány.
Jana Přibylová, Sezimovo Ústí

Ingredience

  • 2 vejce
  • špetka sůl
  • špetka pepř
  • špetka vegeta
  • 1 lžíce olej na smažení
  • 1 lžíce kečup
  • 1 rajčata
  • 1 lžíce omáčka tatarská
  • 2 brambory vařené
  • hrst petrželka
  • 1 lžíce máslo

Doba přípravy

Počet porcí

1

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Vejce v hrnku rozmícháme s trochou vody. Okořeníme solí‚ pepřem a trochou vegety. Omeletu osmažíme z obou stran na tuku.
  2. Po usmažení natřeme půlku omelety kečupem a poklademe ji nakrájeným rajčetem. Pak ji srolujeme.
  3. Jako přílohu dáme brambory sypané pažitkou a maštěné máslem a tatarskou omáčku.

Pošli recept! 1/2011 (13.12.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Rizotové karbanátky

Rizotové karbanátky

Zpracuješ zbytky a ještě si pochutnáš. Iveta Bílková, Kroměříž
Za pár korun /02.06.14
Na asijský způsob

Na asijský způsob

Někdy přidávám také zbylé kuřecí maso.

Kristýna Valčíková, Fulnek

Za pár korun /16.10.15
Polévka z čerstvého zelí

Polévka z čerstvého zelí

Nádherně voní a je opravdu dobrá.

Petra Smrčková, Příbram

Za pár korun /04.11.15
Sójový katův šleh

Sójový katův šleh

Můžeš použít i klasické koření na čínu.

Štěpánka Hegrová, Bílina

Za pár korun /10.06.14
Vajíčková pomazánka se zeleninou

Vajíčková pomazánka se zeleninou

Trochu jiná varianta vajíčkové pomazánky.
Za pár korun /04.03.13
Pomazánka s řeřichou

Pomazánka s řeřichou

Dělám si ji, když jsem sám doma a mám hlad.

Ondřej Bárta, 9 let, Hradec Králové

...
Za pár korun /06.04.14
 

Nejnovější

Perníčky

Perníčky

Velikonoce jsou skoro tak krásné svátky jako Vánoce. Začíná jaro a všechno je ...
Škola vaření /22.03.17
Medová roláda

Medová roláda

Pro milovníky medu bude neodolatelná.

Zuzana Hošková, Protivín

Škola vaření /22.03.17
Krůtí karbanátky s bylinkami

Krůtí karbanátky s bylinkami

Budou ještě lehčí, když část masa nahradíš povařenou sójovou drtí.


Zdena ...

Škola vaření /22.03.17
Bílkové řezy

Bílkové řezy

Skvělý moučník z křehkého těsta.

Běla Novotná, Rychnov nad Kněžnou

Sladký život /22.03.17
Ořechový moučník s punčovými piškoty

Ořechový moučník s punčovými piškoty

Jen se po nich zaprášilo, jsou jemné díky krému i mletým ořechům s mandlemi.

Martina ...

Sladký život /22.03.17
Oválky

Oválky

Pekla je moje babička a jako děti jsme je milovali.

Věra Kmínková, Hořice

Sladký život /22.03.17
Makový beránek

Makový beránek

Velikonoce bez beránka si už nedokážeme představit.

Kačenka Hašová, Mikulůvka

Škola vaření /21.03.17
Kuřátka v rukole

Kuřátka v rukole

Předkrm, který potěší nejen mlsný jazýček, ale také oko.

Radka Jelínková, Olomouc

Všehochuť /21.03.17
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí.


Jiří Nováček, Plzeň

Všehochuť /21.03.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1704

Velikonoce

Chceš připravit velikonoční klasiku nebo experimentovat s exotikou?

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama