Reklama
Plameny
Fotogalerie:

Plameny

Veronika Marková

Český Těšín

Záleží na každém, jak moc pálivé to bude chtít.

Veronika Marková, Český Těšín

Ingredience

  • 2 kuřecí prsa
  • sůl podle potřeby
  • 2 cibule
  • olej na smažení
  • 3-4 lžíce kečup
  • 1 lžička sušené chilli
  • 1 lžička bazalka
  • 1 lžička mouka
  • 1/2 kostky kuřecí bujón

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky a osolíme. Cibuli nakrájíme na měsíčky, oddělíme od sebe a částečně osmažíme na oleji. Přidáme maso, které necháme zatáhnout, a poté přilijeme kečup. Necháme povařit, přidáme chilli, bazalku, poprášíme moukou a nakonec dáme půl bujonu. Po deseti minutách podáváme s uvařenou rýží.

Tip redakce

Sušené chilli můžeš nahradit čerstvou feferonkou pokrájenou nadrobno. Ale pozor – ne každý to snese. Jídlo je pak hodně ostré.

Pošli recept! - Speciál - Pochoutky z drůbeže (21.5.2012)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Pikantní dijonská omáčka

Pikantní dijonská omáčka

Je velice jemná, lahodná po zelenině a mírně pikantní po hořčici. Ema ...
Za pár korun /18.06.16
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Jsou báječně šťavnaté a voňavé.

Jarmila Hradecká, Žatec

Za pár korun /02.08.15
Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Grilované brambory v alobalu s tvarohovým dipem

Ke grilovanému masu to nejlepší!

Jiřina Jirků, Nové Město na Moravě

Za pár korun /05.09.13
Brambory se žampiony

Brambory se žampiony

Můžeš servírovat buď jako samostatný hlavní chod, nebo jako přílohu, například ...
Za pár korun /03.02.11
Bramborové mrkvičky

Bramborové mrkvičky

Doporučuji je všem maminkám, které vaří pro děti. Moji synové z nich byli nadšení.
...
Za pár korun /28.02.10
Bramborový salát s cizrnou

Bramborový salát s cizrnou

Zdavá varianta naší vánoční klasiky.
Lenka Sobotková, Praha
Za pár korun /11.12.08
 

Nejnovější

Perníčky

Perníčky

Velikonoce jsou skoro tak krásné svátky jako Vánoce. Začíná jaro a všechno je ...
Škola vaření /22.03.17
Medová roláda

Medová roláda

Pro milovníky medu bude neodolatelná.

Zuzana Hošková, Protivín

Škola vaření /22.03.17
Krůtí karbanátky s bylinkami

Krůtí karbanátky s bylinkami

Budou ještě lehčí, když část masa nahradíš povařenou sójovou drtí.


Zdena ...

Škola vaření /22.03.17
Bílkové řezy

Bílkové řezy

Skvělý moučník z křehkého těsta.

Běla Novotná, Rychnov nad Kněžnou

Sladký život /22.03.17
Ořechový moučník s punčovými piškoty

Ořechový moučník s punčovými piškoty

Jen se po nich zaprášilo, jsou jemné díky krému i mletým ořechům s mandlemi.

Martina ...

Sladký život /22.03.17
Oválky

Oválky

Pekla je moje babička a jako děti jsme je milovali.

Věra Kmínková, Hořice

Sladký život /22.03.17
Makový beránek

Makový beránek

Velikonoce bez beránka si už nedokážeme představit.

Kačenka Hašová, Mikulůvka

Škola vaření /21.03.17
Kuřátka v rukole

Kuřátka v rukole

Předkrm, který potěší nejen mlsný jazýček, ale také oko.

Radka Jelínková, Olomouc

Všehochuť /21.03.17
Grilované jehněčí kotlety

Grilované jehněčí kotlety

Díky naložení do marinády jsou křehčí.


Jiří Nováček, Plzeň

Všehochuť /21.03.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1704

Velikonoce

Chceš připravit velikonoční klasiku nebo experimentovat s exotikou?

více
poslirecept_extra_small1701

Bez lepku

Jak kdysi někdo moudrý řekl, nežijeme proto, abychom jedli, ale jíme proto, abychom žili.

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama