Reklama
Placky z kysaného zelí.
Fotogalerie:

Placky z kysaného zelí.

Boženka Šálková st.
Boženka Šálková st.
Brno25

Chutné, levné... zkrátka pro každou příležitost!

Boženka Šálková, Brno

Ingredience

  • 1 hrníček kysané zelí
  • 1 hrníček hrubá mouka
  • 1 hrníček polohrubá mouka
  • 2 hrníčky voda
  • 2 vejce
  • 1 cibule
  • 3 stroužky česnek
  • podle chuti sůl, mletý černý pepř, podravka
  • na smažení olej

Doba přípravy

Počet porcí

5

Orientační cena

35 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny ingredience spolu smícháme a na pánvi na rozpáleném oleji pečeme placky. Chutnají teplé i za studena.

  2. Stačí k tomu podávat teplý čaj s citronem a chutná to skvěle :o)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Slaninové závitky

Slaninové závitky

Výborné jako příloha k hlavnímu jídlu nebo samotné k pivu. Martina ...
Za pár korun /15.06.17
Vaječné muchomůrky

Vaječné muchomůrky

Hezká a chutná večeře potěší malé i velké strávníky.
Barbora Gavláková, Havířov...
Za pár korun /05.03.17
Salát s feta sýrem

Salát s feta sýrem

Zbožňuju feta sýr. Jeho úžasná chuť se dá využít na mnoho způsobů. Používám ho ...
Za pár korun /15.12.08
Roládky z toastového chleba

Roládky z toastového chleba

Podle receptu

Květy Irgelové z Krnova

Za pár korun /19.09.19
Pečený chléb z remosky

Pečený chléb z remosky

Dochuť ho čímkoliv, cibule je základ.

Marika Hradečná, Andělská Hora

Za pár korun /30.03.16
Krupicový dezert

Krupicový dezert

Mám ho ráda jako pohádku, kterou znám už od dětství.
Vlaďka Míková, Praha
Za pár korun /22.01.09
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu