Reklama
Pivní chléb se salámem
Fotogalerie:

Pivní chléb se salámem

Alena Hovorková

Řestoky
Chlebík, který můžeš jíst samotný, a stejně se budeš olizovat. Nejlepší je však se džbánkem točeného zlatého moku.
Alena Hovorková, Řestoky

Ingredience

  • 100 ml voda
  • 300 g mouka hladká
  • 150 g salám šunkový
  • 2 lžičky kmín
  • 200 g mouka pšeničná celozrnná
  • 250 ml pivo
  • 1,5 lžičky sůl
  • droždí čerstvé 20 g nebo lžička sušeného

Doba přípravy

Počet porcí

10

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Na dno formy domácí pekárny nalijeme pivo a vodu‚ přidáme mouky‚ do jednoho rohu sůl‚ do druhého kmín‚ doprostřed droždí.
  2. Zvolíme program Základní a po zaznění signálu přidáme pokrájený salám.

Pošli recept! - Speciál - Levné recepty (24.3.2010)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Cibule plněná čočkou

Cibule plněná čočkou

Zbyla-li Vám čočka, v cibuli se dočká. Hana Bílá, České Budějovice
Za pár korun /13.05.12
Kulajda se žampiony

Kulajda se žampiony

Kopr ji krásně provoní, ale musí být čerstvý.

Jiří Tribula, Znojmo

Za pár korun /26.09.16
Kuřecí kousky  ve slanině

Kuřecí kousky ve slanině

Důležité je zvolit správné koření.

Miroslava Žáčková, Praha

Za pár korun /11.07.14
Trojúhelníčky s hlívou

Trojúhelníčky s hlívou

Hlíva je zdravější a chutnější než žampiony.

Jana Kokošková, Brno

Za pár korun /27.02.15
Výborná kukuřice

Výborná kukuřice

Vhodná k masu nebo jen tak na osvěžení.

Anna Veselá, Žďár nad Sázavou

Za pár korun /22.06.12
Vaječná pizza

Vaječná pizza

Večeře ze surovin, které jsou vždy po ruce.

Eva Hrušková, Nový Jičín

Za pár korun /19.10.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu