Reklama
Piškotová nepečená roláda
Fotogalerie:

Piškotová nepečená roláda

Simona Karásková
Simona Karásková
Želetava

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá. 

Simona Karásková, Bítovánky 

Ingredience

  • Suroviny
  • 2 balíčky drcené piškoty
  • 2 lžíce rum
  • 200g cukr moučka
  • 40g kakao
  • 250g ztužený tuk nebo máslo

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme, přilijeme rozpuštěný ztužený tuk nebo máslo a přidáme připravené piškoty. Vypracujeme těsto. 

  2. Z těsta uděláme roládu‚ kterou zabalíme do obalu a necháme v ledničce přes noc ztuhnout. 

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Sójový katův šleh

Sójový katův šleh

Můžeš použít i klasické koření na čínu. Štěpánka Hegrová, Bílina
Za pár korun /10.06.14
Zapečené těstoviny s brokolicí

Zapečené těstoviny s brokolicí

Rychlé a velmi oblíbené jídlo pro celou rodinu.
Daniela Donátová, Praha 4
Za pár korun /06.04.09
Ředkvičkové zapékánky

Ředkvičkové zapékánky

Božena Peřinová, Luka nad Jihlavou

Za pár korun /21.02.20
Kompot z aronie

Kompot z aronie

Plody černého jeřábu jsou plné vitaminu C.

Božena Kolářová, Pouště

Za pár korun /05.04.16
Ovocné muffiny

Ovocné muffiny

Chutnají dětem i dospělým a jejich příprava je jednoduchá a rychlá.

...

Za pár korun /21.07.17
Barevný salát z paprik

Barevný salát z paprik

Výborná příloha ke grilovanému masu.

Anna Šušláková, Most

Za pár korun /28.07.16
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu