Reklama
Piškotová nepečená roláda
Fotogalerie:

Piškotová nepečená roláda

Simona Karásková
Simona Karásková
Želetava

Léty vyzkoušená, rychlá a velice dobrá. 

Simona Karásková, Bítovánky 

Ingredience

  • Suroviny
  • 2 balíčky drcené piškoty
  • 2 lžíce rum
  • 200g cukr moučka
  • 40g kakao
  • 250g ztužený tuk nebo máslo

Doba přípravy

Počet porcí

20

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Všechny suroviny smícháme, přilijeme rozpuštěný ztužený tuk nebo máslo a přidáme připravené piškoty. Vypracujeme těsto. 

  2. Z těsta uděláme roládu‚ kterou zabalíme do obalu a necháme v ledničce přes noc ztuhnout. 

Pošli recept! 12/2011 (8.11.2011)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout
Share on Myspace

Další z rubriky

Flíčky se zelím a se slaninou

Flíčky se zelím a se slaninou

Neobvyklá kombinace zelí a těstovin není kupodivu vůbec špatná. Barbora Slánská,...
Za pár korun /12.10.16
Štědrovečerní hubník

Štědrovečerní hubník

Letos bylo hub opravdu hodně, a tak máme plný mrazák. Mražené houby totiž mají ...
Za pár korun /03.11.08
Cuketová polévka

Cuketová polévka

Vynikající polévka pro celou rodinu
Iveta Říčařová, Bílovice - Lutotín
Za pár korun /15.07.11
Stehýnka na slanině

Stehýnka na slanině

Z králičích stehen je možná ještě lepší.

Lucie Strakošová, Trnávka

Za pár korun /20.07.16
Škvarkové placky

Škvarkové placky

Osvědčený recept naší babičky dělám už léta.
Martina Antalová,
Odolena Voda
...
Za pár korun /16.12.10
Masový koláč s cibulkou

Masový koláč s cibulkou

Je to ideální recept na využití různých zbytků.

Barbora Vávrová, Břestek

Za pár korun /23.07.14
 

Nejnovější

Brownies muffiny

Brownies muffiny

Krásně voní, nejlepší jsou ještě teplé. Gabriela Jílková, Polička
Škola vaření /25.02.17
Koláč Alexandr

Koláč Alexandr

Před podáváním jej vychlaď v lednici.

Veronika Kuchařová, Rakovník

Všehochuť /25.02.17
Chřestový pekáč

Chřestový pekáč

Čerstvý chřest je velká dobrota, jeho sezonu si doma užíváme a připravujeme ho hned na ...

Všehochuť /25.02.17
Domácí pařížan

Domácí pařížan

Je krásně nadýchaný a moc dobrý.

Zdenka Sedláčková, Polička

Sladký život /25.02.17
Nefalšované brownies

Nefalšované brownies

Dělám je přímo na plechu, je to snadné.

Lucie Zajíčková, Liberec

Sladký život /25.02.17
Banánové muffiny s kousky čokolády

Banánové muffiny s kousky čokolády

Místo banánů se dají použít maliny nebo jiné ovoce.

Veronika Rozkošová, Hradec ...

Sladký život /25.02.17
Holandské košíčky

Holandské košíčky

Vypadají hezky ozdobené kousky jahod.

Veronika Synková, Pelhřimov

Škola vaření /24.02.17
Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Slaný koláč s krabím masem a špenátem

Je ideální pro horké letní dny, třeba k vínu.

Pavel Štrougal, Ústí nad Labem

Vaříme express /24.02.17
Ruský krém s ovocem

Ruský krém s ovocem

Dezert, který má pokaždé úspěch.

Lenka Šimonová, Louny

Všehochuť /24.02.17
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
pr_special1703

Máme rádi maso

Vepřové, jehněčí nebo hovězí? Ať si vzpomenete na jakékoliv masíčko...

více
zbabicinykuchyne

Z babiččiny kuchyně

Nové speciální vydání časopisu Pošli recept! Z babiččiny kuchyně je již nyní ve vašich oblíbených trafikách!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama