Reklama
Párky v županu
Fotogalerie:

Párky v županu

Denisa Brandová
Denisa Brandová
jaroměř

Snadný, rychlý a chutný oběd.

Denisa Brandová, Jaroměř

Ingredience

  • 4 silné párky
  • 1 cibule
  • kečup
  • hořčice plnotučná
  • 1 listové těsto
  • sůl, kmín
  • 1 vejce
  • dle potřeby hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Párky do půlky nařízneme a naplníme je kečupem, hořčicí a cibulí nakrájenou na plátky.
  2. Listové těsto si rozválíme na vále posypaném hladkou moukou. Rozdělíme na 4 plátky, do kterých budeme naplněné párky zabalovat.
  3. Nakonec párky zabalené v listovém těstě potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme solí a kmínem. Pečeme v troubě na 200 °C dozlatova, cca 15 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Smaženky

Smaženky

Skvělá svačina i pohoštění pro hosty. Marcela Šilhavá, Mirošovice
Za pár korun /03.02.10
Oříškové taštičky

Oříškové taštičky

Nejsou příliš sladké, můžeš je před podáváním pocukrovat.

Lucie Exnerová, ...

Za pár korun /20.07.16
Slavnostní čočkový salát  se zeleninou

Slavnostní čočkový salát se zeleninou

Různé saláty jsou v naší rodině oblíbené a nemusí to být vždy jen samotná...
Za pár korun /03.11.08
Sýrové karbanátky

Sýrové karbanátky

Smažíme zprudka, aby se neroztekly.

Patricie Wagnerová, Prachatice

Za pár korun /03.12.14
Špekáčkové špízy

Špekáčkové špízy

Hodí se k nim hořčice a kečup.

Lucie Novotná, Most

Za pár korun /14.07.16
Játrová omáčka

Játrová omáčka

Podávej s vejcem na hniličku a s knedlíkem.
Otto Plášek, Brno
Za pár korun /25.10.11
 

Nejnovější

Čtyřmasé ražniči

Čtyřmasé ražniči

Květa Kroupová, Praha
Vaříme express /20.06.18
Rožněná hovězí kýta

Rožněná hovězí kýta

Dalibor Marounek, Roudnice

Všehochuť /20.06.18
Ostré kuřecí kapsy

Ostré kuřecí kapsy

Ivana Černá, Praha

Všehochuť /20.06.18
Bounty pie

Bounty pie

Tereza Drobníčková, Chornice

Sladký život /20.06.18
Čokoládové fondue

Čokoládové fondue

Božsky lahodné

David Stejskal, Kroměříž

Sladký život /20.06.18
Ovíněná krkovice

Ovíněná krkovice

Martina Antalová, Odolena Voda

Vaříme express /18.06.18
Halászlé z makrel

Halászlé z makrel

Hana Veselá, Žirovnice

Všehochuť /14.06.18
Jahodový cheesecake

Jahodový cheesecake

Lucie Zubatá, Vnorovy

Za pár korun /09.06.18
Krémový dortík

Krémový dortík

Michaela Launová, Běrunice-Slibovice

Škola vaření /09.06.18
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
special

Jahody

Už to všechno vypuklo. Květiny voní, zahrada plodí a ty nevíš, kam dřív skočit? Dáme ti radu. Nikam neskákej, najdi si chvilku a vychutnej si vše, co přelom jara a léta přináší. Ano, mluvíme hlavně o jahodách! Ať už upečeš dort, koláč nebo uvaříš sirup, nikdy nešlápneš vedle a připravíš sobě i své rodině opravdu sladké okamžiky.

více
rychle_moucniky

Pošli recept Extra speciál Bylinky

Když jsem byla malá, bylinkový záhon na babiččině zahradě mi připadal jako malé voňavé království. Šťovík jsem si dávala místo žvýkačky, petržel nechyběla v žádné polévce, libečkem voněly vařené brambory, bez saturejky se neobešly luštěniny. Usínala jsem po meduňkovém čaji, osvěžila mě mátová limonáda. Kašel zaháněl bezinkový sirup, med z pampelišek pomáhal na rýmu. Žili jsme s bylinkami a užívali si je dosyta. Jsem ráda, že opět přišly do módy. Jsou totiž báječné, zkuste je taky!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama