Reklama
Párky v županu
Fotogalerie:

Párky v županu

Denisa Brandová
Denisa Brandová
jaroměř

Snadný, rychlý a chutný oběd.

Denisa Brandová, Jaroměř

Ingredience

  • 4 silné párky
  • 1 cibule
  • kečup
  • hořčice plnotučná
  • 1 listové těsto
  • sůl, kmín
  • 1 vejce
  • dle potřeby hladká mouka

Doba přípravy

Počet porcí

4

Orientační cena

50 Kč

Postup přípravy

  1. Párky do půlky nařízneme a naplníme je kečupem, hořčicí a cibulí nakrájenou na plátky.
  2. Listové těsto si rozválíme na vále posypaném hladkou moukou. Rozdělíme na 4 plátky, do kterých budeme naplněné párky zabalovat.
  3. Nakonec párky zabalené v listovém těstě potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme solí a kmínem. Pečeme v troubě na 200 °C dozlatova, cca 15 minut.
Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Brambory na grilu

Brambory na grilu

Skvělá příloha ke grilovaným masům. Veronika Poláčková, Mýto
Za pár korun /28.08.15
Korejské kořeněné okurky

Korejské kořeněné okurky

Osvěžující kořeněná pochoutka.

Vance O'Reilly, Dobříš

Za pár korun /05.07.12
Ředkvičkový salát na česnekovém toastu

Ředkvičkový salát na česnekovém toastu

Máme sice poměrně malou zahradu, ale na ředkvičky se tam místo vždycky najde. Sázím ...
Za pár korun /13.04.13
Čočková sekaná

Čočková sekaná

Určitě si ji oblíbíš tak jako naše rodina.

Eva Skoumalová, Klučov

Za pár korun /06.03.12
Bramborové krokety v kukuřičné moučce

Bramborové krokety v kukuřičné moučce

Skvělá příloha, ale také chuťovka k vínu i kávě.
Martina Sklenářová,
Vysoké ...
Za pár korun /16.12.10
Kuřecí na kopřivách

Kuřecí na kopřivách

Čerstvé jarní bylinky používám v kuchyni moc ráda. Každému pokrmu jen prospějí.

...
Za pár korun /03.04.17
 

Nejnovější

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Jak vybrat pánev, na které bude radost vařit

Keramické, nerezové, teflonové nebo z litiny. Pánví a pánviček je spousta druhů, ...
Všehochuť /02.04.20
Roláda s kopřivami

Roláda s kopřivami

Pavla Hrubá, Praha

Škola vaření /28.03.20
Čokoládové kraslice

Čokoládové kraslice

Lada Nováková, Svitavy

Všehochuť /28.03.20
Velikonoční ovečka

Velikonoční ovečka

Svěží chuť jara

Podle receptu Evy Šebestové z Uherského Brodu

Sladký život /28.03.20
Lahodný beránek

Lahodný beránek

Lucie Zubatá, Vnorovy

Sladký život /28.03.20
Králičí stehna s hráškovým pyré

Králičí stehna s hráškovým pyré

Skvělá kombinace chutí

Podle receptu Mileny Šímové ze Stříbra

Škola vaření /27.03.20
Piškotová lízátka

Piškotová lízátka

Hana Šátralová, Praha

Všehochuť /27.03.20
Slavnostní věnec

Slavnostní věnec

Ozdobí sváteční tabuli


Podle receptu Svatavy Hudcové z Mohelnice

Všehochuť /27.03.20
Ihned měkké perníčky

Ihned měkké perníčky

Jana Boháčová, Chudobín

Všehochuť /27.03.20
 
Reklama
Knedlíková kuchařka

Speciální vydání

Ať už využijete úrodu ze své zahrady nebo zavítáte někam na trh či do obchodu, určitě nepřijde jediný kousek ovoce nazmar. Přinášíme ti totiž recepty na sladké moučníky, nepečené dezerty a samozřejmě skvělé tipy na marmelády a kompoty. Je jen na vás, který vyzkoušíte, ale určitě ani u jednoho nešlápnete vedle. Dobrou chuť!

více
special

Pošli recept Extra speciál

Vážení a milí čtenáři, připravili jsme pro vás další extra-speciální vydání časopisu Pošli recept!. Tentokrát jsme ho sestavili z vašich nejoblíbenějších sladkých receptů, o které si k nám do redakce píšete. Věříme, že se vám budou líbit a že budou mít úspěch u vašich blízkých i u hostů, jimž je nabídnete. Přejeme hodně zdaru při pečení a především dobrou chuť!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Close icon

přejít na web

Odebírejte náš NEWSLETTER

Posli recept logo

Váš e-mail

Přihlášením k newsletteru souhlasíte s Obchodními podmínkami Burda a potvrzujete, že jste se seznámili se Zásadami ochrany soukromí Burda International CZ s.r.o.

Na váš e-mail jsme odeslali odkaz pro potvrzení odběru novinek.

zpět na hlavní stranu