Reklama
Reklama
Párková polévka
Fotogalerie:

Párková polévka

Jana Šrámčíková

Ostrava
Chutná mému synkovi, vařím ji často.
Jana Šrámčíková, Ostrava

Ingredience

  • 6 brambory
  • zelenina mražená
  • petrželka
  • 1 bujón
  • 2 nožičky párky
  • 1-2 lžičky krupice

Doba přípravy

Počet porcí

6

Orientační cena

40 Kč

Postup přípravy

  1. Párek nakrájíme na kolečka a na něj pak rozdrolíme bujon. Do hrnce vlijeme vlažnou vodu a vaříme. Do vařící vody dáme na kostičky nakrájené, omyté a oloupané brambory.
  2. Po pěti minutách vsypeme krupičku. Za pár minut mraženou zeleninu a nakonec párek s bujonem. Na talíři ozdobíme petrželkou a podáváme s rohlíkem.

Pošli recept! 10/2008 (17.9.2008)

Sdílejte: Twitter Facebook Vytiskněte si: Tisknout Tisknout
Tisknout

Další z rubriky

Zelný koláč

Zelný koláč

Je to osvědčený a léty vyzkoušený recept. Pavlína Bulawová, Návsí
Za pár korun /23.12.11
Slaný cuketový koláč

Slaný cuketový koláč

Hodí se teplý k obědu, studený na svačinu.
Renata Malatková, Paršovice
Za pár korun /25.10.11
Bramborové knedlíky

Bramborové knedlíky

Lahůdka pro věčně hladové krky – zasytí.
Iveta Musilová, Jihlava
Za pár korun /29.09.08
Těstoviny se zeleninou

Těstoviny se zeleninou

Rychlá večeře snadná i pro začátečníka.
Lenka Niezgodová,Ostrava
Za pár korun /08.01.09
Šťáva z černého rybízu

Šťáva z černého rybízu

Recept mám po své babičce.

Martina Antalová, Odolena Voda

Za pár korun /24.08.15
Vdolky se slaninou  a sýrem

Vdolky se slaninou a sýrem

Slané vdolky se hodí k pivu či vínu.
Lucie Kudrová, Varnsdorf
Za pár korun /10.09.10
 

Nejnovější

Svíčková ze zahrady

Svíčková ze zahrady

Mariana Vašíčková, Olomouc
Škola vaření /20.03.19
Králík pečený v pytli

Králík pečený v pytli

Zkus pečicí fólii

Olga Malá, Praha

Škola vaření /20.03.19
Treska s kůrkou ze sezamu

Treska s kůrkou ze sezamu

Ivana Černá, Praha

Vaříme express /20.03.19
Kapr na fazolkách

Kapr na fazolkách

Radka Vobecká, Roudnice nad Labem

Vaříme express /20.03.19
Losos na špenátu

Losos na špenátu

Zdeňka Blažková, Vsetín

Vaříme express /20.03.19
Losos ve vaječném těstě

Losos ve vaječném těstě

Marie Dlesková, Chlumec nad Cidlinou

Vaříme express /20.03.19
Pstruh s mandlovou nádivkou

Pstruh s mandlovou nádivkou

Andrea Janáková, Polička

Zdravě a chutně /20.03.19
Pomerančový losos s pyré

Pomerančový losos s pyré

Karla Hanáková, Plzeň

Zdravě a chutně /20.03.19
Sumec na víně s bylinkami

Sumec na víně s bylinkami

Daniela Svobodová, Most

Zdravě a chutně /20.03.19
 
send Pošlete nám
recept
radu
příběh
foto kuchyně
video
450,-

Za každý otištěný recept přidaný přes stránky Pošlirecept.cz dostanete

+

Každý měsíc můžete soutěžit o skvělé ceny!

arrow Přidat recept

Taky se vám stalo, že jste byli na návštěvě u přátel a zjistili jste, že mají nějaký super trik, který byste mohli v kuchyni využít? Každý z nás určitě nějaký zná, proč se tedy vzájemně nepoučit?

+

Napište nám o svých zkušenostech, pomůžete mnohým začátečníkům i zkušeným kuchařům!

arrow Přidat radu
300,-

Vaření občas přinese situace, před kterými bychom raději utekli. Po čase ale na trapas vzpomínáme s úsměvem. Zažili jste také při vaření něco, co vás vyvedlo z míry?

+

Napište nám i vy svůj příběh, pokud ho otiskneme v časopise, dostanete odměnu 300 Kč!

arrow Přidat příběh
300,-

Mate také rádi svou kuchyň? Cítíte se tam fajn a je to poznat i na vašem vaření? Pošlete nám fotografie a povídání, jaká jídla rádi vaříte a co se vám na vaší kuchyni líbí.

+

Máte nějaká zajímavá vylepšení? Napište nám! Po zveřejnění vašeho příspěvku v časopise od nás dostanete 300 Kč!

arrow Přidat kuchyň

Chcete i vy v celé parádě ukázat světu, jak se vaří u vás doma? Jaké máte úžasné recepty, tipy, triky? Je to snadné!

+

Natočte přípravu svých úžasných receptů na video a sdílejte je s ostatními. Podělte se o své umění, ať to všichni vidí!

arrow Přidat video
PRD03_Velikonoce_Nocode

Velikonoce

Velikonoce jsou svátky jara, obrození a probouzející se přírody. Vše začíná růst i vonět a každý najednou cítí přísun nové energie. Aby nám vydržela co nejdéle, je ideální si dopřát něco dobrého k snědku. Co takhle linecké cukroví, králičí stehýnka nebo salátek s jatýrky? Ať už si dopřejete cokoliv, hlavně vám přejeme krásné prožití svátků!

více
special

Pošli recept Extra speciál To nejlepší z drůbeže

Na otázku, co by si daly k obědu, odpovídaly moje děti vždycky naprosto jednoznačně – pečené kuřátko. Později si oblíbily slepici na paprice a ve věku teenagerů jim nejvíc šmakovaly nudličky z krůtího masa v pikantní omáčce. Drůbež u nás vždycky vedla a myslím si, že naše rodina rozhodně není jediná. Právě proto je tu speciál plný vašich nejoblíbenějších drůbežích receptů.!

více
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama